1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Conversie van bestanden van en naar Humax 5050c

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door jansfotos, 21 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Na Platoon versie 0.13 is nu ook sinds enkele dagen versie 0.26 beschikbaar: http://www.sat-universe.com/showthread.php?t=121040&highlight=platoon
  Zou je deze mss ook op een rapidshare account willen plaatsen Opteron-pv?

  De voorgaande versie gaf bij mij ook een gebroken film icoontje, maar misschien dat deze meer doet. Misschien dat Peter in de source iets kan vinden om de HD conversie verder uit te puzzelen.
   
 2. Ik denk dat het probleem van het gebroken film icoontje in deze versie ook niet opgelost is voor de Humax 5050C omdat het programma eigenlijk bedoelt is voor de Humax iCord.
   
 3. 'k Heb geen last gehad van het gebroken icoontje.

  Het programma doet het niet beter of slechter dan dat van Peter wat afpelen betreft.

  Beide programma's lijken best wel op elkaar kwa opzet en icons.
  Peter's programma leest de files wel een stuk sneller.

  Ik wacht nog op versie 0.26 om te kijken of ik een keer (AC3) geluid krijg bij mijn HD films. Dat is nog steeds niet gelukt.

  Tot die tijd blijf ik gewoon bij Peter's omzet programma.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 10 aug 2009
 4. Platoon 0.26

  Je kunt Platoon 0.26 hier downloaden: http://www.sat-universe.com/showthread.php?t=121040&highlight=platoon

  Wel even een gratis account aanmaken.

  Ik heb hem even uitgeprobeerd met een VOB-bestand. Alles lijkt te werken. Alleen bij FTP'en naar de Humax kreeg ik een foutmelding dat ie één of ander bestand niet kon vinden, dus heb ik heb de bestanden maar even met een andere FTP-client geupload.

  Helaas gebeurt er niks als ik de video wil afspelen op de Humax. Bij de info staat de tekst 'opname mislukt, onbekende oorzaak'.

  Ik vind het wel mooi dat je met deze tool alles in één hebt. Ook is het handig dat je een gewenste titel, kanaal, e.d. kunt ingeven.

  Jammer is alleen dat er geen mogelijkheid is om VOB-bestanden te joinen en om te kiezen welke audio- en subtitle-taal je wilt gebruiken.

  Jammer genoeg lukt het me ook hiermee niet om VOB-bestanden van een geripte DVD goed te converteren en af te spelen op de Humax. Ik heb inmiddels zo'n beetje alle tools die in dit forum worden genoemd al geprobeerd, maar het beste resultaat was een beeld vol blokjes. Iets wat hier ook al eerder genoemd werd.

  Als er iemand is die wel een geripte DVD succesvol heeft kunnen omzetten en bekijken op de Humax, zou die dan eens willen vertellen hoe die dit precies heeft gedaan? Welke tool(s) en welke instellingen?

  Grtz,
  Henry
   
 5. Platoon_0_26 werkt niet

  Hetzelfde voor mij

  Conversie en genereren van hmt, nts en TS file gaan zonder fouten.
  De ts file is af te spelen op mijn PC.
  FTP naar humax 5050C gaat niet, foutmelding na successvol inloggen op de humax.
  Het afspelen lukt niet, er staat iets van "opname mislukt, opnames korter dan 30 secondes worden niet opgeslagen". Wel leek het even (1/4 seconde) dat het goed ging, ik kreeg heel kort een zwart scherm.

  Kan het zijn dat de duur van de opname niet juist in de hmt file staat?
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 11 aug 2009
 6. Volgens mij bevat de source code geen files voor de regeneratie van de bestanden (althans de vorige niet), maar alleen voor de HMT editor. Mocht hier meer info bij zijn, houd ik mij aanbevolen. Tot op heden reageren de (duitse) makers van de tool niet op voorstellen tot samenwerking :no:

  -Peter-
   
 7. Als je de resultaten van Platoon (ts/hmt en nts) gebruikt om deze in te lezen in mijn tool, zie de gegevens in de hmt file staan. De size staat er ook bij evenals de start/end tijd zoals deze in de aangemaakte hmt file staan.
  Ik heb belangstelling voor de hmt/nts file zoals platoon deze aanmaakt. Ik heb de tool wel gedownload, maar heb deze nog niet kunnen gebruiken omdat ik (van de 3 versies welke ik wel heb) blijkbaar niet de juiste dotNet runtime. :evil:

  -Peter-
   
 8. Hillpet,

  Heb je 3.5 al geprobeerd? Het ts remux C# project verwijst naar 3.5.

  Ik heb toevallig net mijn windows XP opnieuw kaal geinstalleerd, en daarna VB en VC# 2008 geinstalleerd, en platoontje doet het hoor!
   

 9. Bij mij zijn Framework 2.0 en 3.0 Service Pack 2 en Framework 3.5 SP1 geinstalleerd en werkt de tool.
   
 10. Ik heb de laatste versie van Platoon, en deze start ook bij mij gewoon op nu. Ik zie dat deze tool alle velden in het *.nts bestand wel aanmaakt. De overeenkomst met de originele bestanden zijn (nog) niet erg groot, en hij speelt wellicht daardoor vervolgens ook nog niet af op de Humax, maar ik zou wel een stuk verder komen als ik zou weten waar zij deze info vandaan hebben. En nee, :no:, de source files voor de file regeneratie zitten er niet bij.

  Ik heb maar weer gepolst bij de makers over hoe en wat. :giveup:

  -Peter-
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina