1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Conversie van bestanden van en naar Humax 5050c

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door jansfotos, 21 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. editen voor de IMAC.

  Om te beginnen: mijn 5050 is al enige tijd in bestelling. Het duurt allemaal erg lang. Wat heb ik al wel gedaan. Een eigen DVD, die opgenomen is met een Pioneer harde schijf recorder, heb ik afgespeeld in het gratis te downloaden programma MPEG-STREAMCLIP. (Dit is er zowel voor PC als voor de MAC. Dit is een hoge kwaliteit convertor voor MPEG files. Het zijn allemaal TS. bestanden die je nodig hebt. Wel moet je hiervoor de Apple MPEG-2 MODULE downloaden. Dat kost je 20.= euro. Het editen kan allemaal frame nauwkeurig gedaan worden. Als je daarmee klaar bent, dan kun je weer op je MAC een DVD branden. En in mijn geval, op een Bang & Olufsen DVD speler afdraaien. Dit is allemaal prima te doen. Overigens de module kan nog veel meer bestanden converteren. Lees de gebruiksaanwijzing maar. Veel succes.
   
 2. MPEG streamclip werkt bij mij niet op de Mac. Het enige programma tot nu die het goed doet, is Toast Titanium 10. Deze heeft een conversie module die uitstekend omzet naar dvd.
   
 3. Jazeker. In de SPTS file zitten de meeste DVB tables gewoon in. Naast meerdere audio kanalen, inderdaad subtitling. Ik heb soms 10 verschillende tables gezien, wellicht slaan ze ook event info nog een keer op.

  -Peter-
   
 4. Bedankt. Deze hidden folders worden automatisch aangemaakt als je een bestand afspeelt. Hierin staan de thumbnails voor de hoofdstukken.

  -Peter-
   
 5. Hoi Hillpet,

  Kan je nog een status update geven van je tooltje?

  Ik ben erg benieuwd of het je al gelukt is de missende bestanden te genereren.

  Groet Rob
   
 6. Hi Rob,

  mijn tool schiet aardig op, ik worstel nog met een aantal velden in de index file. Ik kan op dit moment de noodzakelijke bestanden genereren, de humax herkent alles wel, maar bij het afspelen gaan het nog even niet goed. Maar daar komen we ook nog wel uit. :oyeah:

  -Peter-
   
 7. Hoi Peter,

  Bedankt voor je reactie. Ik hoop echt heel erg dat het je lukt om alles aan de praat te krijgen en volgens mij ben ik niet de enige.

  Succes

  Rob
   
 8. Klopt... ik kijk er ook naar uit!
   
 9. Inderdaad!
  Ik vind het een geweldig initiatief en hoop dat het je lukt! :thumb up:

  //Arno
   
 10. Keep up the good work :thumb up:
  Als je dit voor elkaar krijgt ben je een held voor veel Humax gebruikers :thankyou:

  Kan-nie-wachte-nie :pompom:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina