1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

BabyTV nu alleen in Nederlands...

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door jajoh, 17 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Oh leuk, mijn bericht word gecensureerd omdat ik zeg dat nerderlanders niet ziekelijk nationalistisch zijn zoals amerikanen (en duitsers enzovoort) en wij wel keuzes willen qua taalkeuzu, waar slaat dat nou weer op? Is het fascisme al zo ingeburgered? Of wat gebeurt hier? Sorry hoor maar dat is belachelijk als dat met opzet was.

  Laaste kans, als dit (weer?) word verwijderd kan je mijn account ook gelijk wissen, bedankt.

  Trouwens, ik zit nog analoog zelf thuis en dacht erover om digitaal te gaan omdat ik aannam dat ik dan tenminste taalkeuze had dankzij digitale techniek, en toen ik bij vrienden keek en ik zag dat je dus niet kon kiezen als ze een programma op discovery of NGC vernederlandsen, toen had ik toch iets van 'het is een beter idee om een schotel op het dak te laten zetten voor dat geld', dus ja zo gaat dat.

  En over het kanaal in de originele topic, kinderen leren heel makelijk meerdere talen (wetenschapelijk bewezen), maar voor volwassenen is dat veel moeilijker, dus als je kinderen heb wil je ze misschien de kans geven denk ik zo.
   
 2. Als je bij een kleine discussie over de taalkeuze bij BabyTV al woorden als "fascisme" moet gaan gebruiken ben je naar mijn mening niet goed bij je hoofd. Let wel, het is mijn mening, anderen kunnen er anders over denken.
   
 3. Ik begrijp hoe het overkomt, maar als een gewone niet extreme post word gewist dan is dat zo extreem dat die term in je opkomt.

  En ik heb het eerder gehad op nederlandse forums, dat de burgerlijkhjeid en bereidheid te censureren mij onverwacht om de oren vloog, en nu ben ik een beetje gevoelig en reactief door de ervaring.

  Maar we dwalen af van het topic.
   
 4. Als meneer problemen heeft met moderatie dan kan hij dat op een normale wijze aan de forumleiding vragen. Dan noem je dat niet op voorhand censuur en neem je helemaal geen vergelijking met fascisme in de mond. Om daarnaast nog eens te gaan dreigen met opzegging als er weer wordt gemodereerd dat is natuurlijk een geweldige schok.

  Was de eerste verwijderde post slechts buiten de orde van de discussie en van dien aard dat ie verder nergens aan bijdroeg, is deze beneden alle peil.

  En wat dacht meneer hiermee te bereiken? Ik zou zeggen start een eigen forum, waar u uw eigen normen kunt stellen.
   
 5. Ook nog eens publiekelijk gaan afzeiken, ik herkend dat van historische beelden..
   
 6. Stel je niet aan, in dit forum wordt al heel veel toegelaten. Je bent zelf de eerste die met afzeiken begon, met je reductio ad Hitlerum.
   
 7. @Zzucht.
  Ik denk dat wij moderators duidelijk zijn geweest in onze reactie.
  Derhalve ga je gewoon verder met het plaatsen van een reactie die wij ongewenst vinden.
  Het verzoek is dat je hiermee direct stopt.

  Dit topic gaat vanaf nu on-topic verder. De eerste die off-topic blijft posten krijgt een officiële berisping.
   
 8. Moderators, jullie hebben volkomen gelijk. Wat jammer dat zo'n in aanvang eenvoudige post zóóóó kan escaleren.
   
 9. Wat is er gebeurt met de post van vandaag over sycroniseren van Discovery Channel? Want het had alles mee te maken met mijn original post: dat het gaat om vrijheid van keuze (wij zijn allemaal erover eens . . . toch?). Dat als een bepaald channel niet zegt "...alleen in het Nederlands" (en dat was *niet* het geval met BabyTV!!!), dan waarom laat het niet over aan betalende kijkers?!?

  Ik ben geen Nederlander, maar woon hier al 20 jaren. Praatjes over "tolerantie" en zo laat mij niet meer onder de indruk. :?
   
 10. Doman

  Doman Forum Member

  Berichten:
  2.675
  Ziggo:
  Internet & Televisie
  Gebied:
  fZiggo
  Meer...
  Lid geworden:
  20 sep 2005
  Er is hierover een nieuw onderwerp aangemaakt door de moderator(s):

  "vernederlandsen" van oorspronkelijk interessante zenders
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina