1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

BabyTV nu alleen in Nederlands...

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door jajoh, 17 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. BabyTV is vanaf vandaag alleen in Nederlands. Jammer dat wij geen keuz meer hebben. :cry:
   

 2. Klopt helaas.
  Er waren klachten binnen gekomen bij BabyTV dat kijkers soms de verkeerde audio track kiezen en dat men daardoor engels geluid hoorde. Wij (Ziggo) horen alleen het Nederlandse geluid door te geven en niet het engels daar hebben we ook geen rechten (meer) voor. Daarom dus vanaf vandaag alleen maar meer Nederlandstalige uitzendingen op BabyTV.......Wel spijtig voor de engelstalige baby's.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 17 apr 2009
 3. Bedankt voor Uw antwoord.

  Ziggo heeft wel recht om beelden, maar geen recht om Engelse geluid door te zenden? Wat raar. :cry:
   
 4. Gaat altijd om geld kwesties... rechten moet je betalen he.
   
 5. Waarom geen keuze?

  Ook ik vind het erg vreemd dat er geen keuze meer is. Rechten voor de engelse taal lijkt mij een drogreden. Het merendeel van de aangeboden zenders is in het engels daar doet men toch ook niet moeilijk over. Wie maakt de nederlandse uitvoering van Baby TV? Daar zal het probleem wel liggen. Juist de digitale TV kan het zo aantrekkelijk maken om een keuze te kunnen maken. Dit soort zenders zou eigenlijk net alles EuroNews in diverse talen aangeboden moeten worden en niet zo bekrompen met alleen een nederlandse vertaling.
   
 6. Mee eens. Een extra audio stream vergt niet zoveel bandwidth.

  En het verhaal over rechten over slechts een audio stream . . . Sorry: dat vind ik niet geloofwaardig.
   
 7. helemaal mee eens taalkeuze is altijd wel fijn zeker als je ook voor engels kunt kiezen is bij dingen die orgineel in het engels zijn gemaakt wel zo mooi ik kijk naartuurlijk geen babytv maar ben in het algemeen wel voor een brede taal keuze
   
 8. Dat zal wel het geval zijn. De engelse audio zal wel beschikbaar zijn maar daar zullen ze voor moeten betalen en als er iets is wat onze kabeloer niet wil is betalen voor zulke onbenulligheden, volgens hun. Dus helaas...

  Gert.
   

 9. Baby TV zend in heel europa en zelfs daarbuiten uit in allerlei talen. Helaas wil men niet dat er in Nederland naast nederlands nog een extra track bechikbaar is. Heeft dus niks met betalen te maken.

  Van kanalen waar dat wel kan en mag zoals EuroNews(diverse talen), Arte (frans/duits) en Eurosport (engels/nederlands) geven we dan ook wel de extra tracks door.

  helaas het is niet anders of je het nu gelooft of niet....:sleep:
   
 10. Ok, duidelijk antwoord. I rest my case.

  Gert.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina