1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Wachtwoord voldoet niet aan voorwaarden bij installatie

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door jjhoog, 17 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hallo,

  Ik heb gister mijn Ziggo installatie binnen gekregen en heb alles volgens de handleiding gedaan en alles verliep voorspoedig, modem aangesloten, verbonden met mijn PC en het activatie scherm laadde automatisch in Firefox.
  Toen heb ik activatiecode + wachtwoord van mijn modem ingevuld dat lukte ook, en toen moest ik een emailadres aanvragen maar elke keer als ik een wachtwoord invul krijgt ik een foutmelding "Wachtwoord voldoet niet aan de voorwaarden",

  Ik heb zo'n beetje elke mogelijkheid van wachtwoorden nu geprobeerd met (meerdere) hoofdletters, kleine letters, characters en nummers maar elk keer krijg ik weer de zelfde foutmelding.

  Mijn virusscanner en firewal staan uitgeschakeld en ik heb het met IE, FF en Safari geprobeerd op verschillende computers maar de foutmelding blijft terug komen.

  Ik kan nu niet op internet omdat ik elke keer het activatie scherm van ziggo krijg, Heeft iemand enig idee wat dit kan zijn. Kan het een probleem bij Ziggo zelf zijn en moet ik geduld hebben? Of zie ik iets over het hoofd en doe ik iets verkeerd?
   
 2. Daar gaat het nog om de oude wachtwoord voorwaardes; probeer maar 6 normale letters, 2 cijfers en een leesteken (punt of komma).

  dat moet lukken, succes.
   
 3. Thanks, hij doet het.

  Apart dat er dan alleen staat dat het geen gebruikersnaam mag zijn en dat het minimaal 6 maximaal 32 characters moeten zijn.
   
 4. Wordt dat leesteken niet genoemd ?
  Dat staat er wel bij als je los een email-account wilt toevoegen, weet niet hoe dat er uit ziet in het activatie menu (mijn modem is al geactiveerd :wink: )
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina