1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

schlagertv

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door Vrijevogels, 16 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Per 4 mei krijgen we er weer 3 zenders bij en zal er 1 verwijderen.
  Dit is weer een hele verbetering, maar mis nog een zender.

  Schlaghertv, denk dat hier toch, vooral onder het oudere plubliek ( en mezelf :wink: ) wel animo voor is. Er is nu veel engelstalig in diverse stromen, nederlandse muziek en zelfs een zender met klassieke muziek, maar geen duitstalige muziek ( je krijgt dan een breed aanbod van diverse muziek stromen ) eventuele excuses als kleine doelgroep, vind ik niet op zijn plaats, die is er ook voor het klassieke gebeuren en het mooie van digitaal is toch juist dat er z'on breed mogelijk pakket kan worden opgezet voor ieder wat wils.

  tv oranje laat tussen 7 en half 8 's avonds nu duistalige muziek zien, kun je mooi kijken of 't wat is.

  ps. Er bestaat ook een zender met voornamelijk country muziek, mag ook wel doorgegeven worden, of mag dat niet i.v.m. de rechten en dergelijke.
   
 2. meer duitse tv

  ja leuk schlager tv maar duitsland heb meer kanalen die mag van mij ook door geven zo als kika kindertv kunnen de taal leren en niet altijd engels duitsland is ook onze buren dus kan je makkelijk die taal ook leren ook voor kinderen en ook rtl2 super rtl vox n-tv n24 tele5 dsf dasvierte br fersehen mdr fernsehen hr fernsehen of je kan ook extra parket doen net als turke parket dat die keuse ook kan zien en is digtaal tv en veel ruimte ik vind dat kan alles wel bij mischien ook handig dat de doen niet alleen schlagertv maar meer van duitsen kanten laten doen:mrgreen::pompom:
   
 3. O.a dsf kan en mag volgens mij i.v.m. de rechten niet worden door gegeven. En dat heb je ook met de vlaamse zenders.
   
 4. ja klopt wij hebben wel vlaamse zenders zo als een en ketnet/canvas maar niet vtm en andere prive kanalen zo leuk zijn die ook bij zijn:mrgreen:
   
 5. ja alleen alweer dat engelse zenders je heb meer engelse zenders dan duitse en vlaamse zenders die wow ik meer op hebben :pompom:
   
 6. Yep, heb het inmiddels al gelezen.:wink:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina