1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

cisco met software versie 1.0.2.5 omruilen ?

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door veerlj, 15 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. bijna thuus

  Wedstrijdje ??? ,verliezer laat de hond uit ! .:pompom:
   
 2. Een vriend van me had de Cisco paar weken terug besteld en heeft hem inmiddels binnen (nieuw dus geen omruil).
  Ben voor de zekerheid toch maar even langs gegaan om te checken of het aan mijn verbinding kon liggen. Maar (gelukkig?) deed mijn Cisco daar ook niets. Hoop dat Cisco snel ook begint met omruilen!
   
 3. cisco omruilen bij cisco?

  Heeft cisco zelf dan nog geen omruilactie ?, wat raar .

  Mijn cisco is dus nu bij ziggo en als het bij sommige mensen bij bestellen zo'n 2 weken duurde ben ik benieuwd of ze mensen die ze dus een verkeerde cisco met verkeerde software in de maag gesplits hadden ,sneller helpen .

  Ik zit nu op een kleine week nadat ik hem opgestuurd heb .Keep joe op de heugte .:applause:

  Niet dat je in den helder er iets aan hebt want als je bij bestellen van interactieve tv kijkt op de site staat er nog steeds : niet beschikbaar !.:giveup:
   
 4. De omruilactie van Cisco België komt op gang.

  Maar omdat de nieuwe firmware units nog niet zijn binnengekomen heb ik deze actie bewust nog niet opgestart, zodat u het toestel niet te lang hoeft te missen.

  Van zodra ik 100% zeker weet wanneer ik deze ontvang zal ik hier op het forum de procedure tot omruiling via Cisco noteren.

  Groeten

  Cisco België medewerker
   
 5. interactieve tv in den helder

  Gossie ,zit ik net op de bestel pagina bij bestellen van interactieve tv . Er staat niet meer bij dat het in den helder nog niet beschikbaar is . Het zou toch niet zo zijn dat het eindelijk werkt en beschikbaar is in den helder ?!?!.:pompom:

  Heb ik weer ,mijn cisco is ergens bij ziggo .Al meer dan een week weg per postduif :schater:. Ben benieuwd waneer ik hem terug krijg . Of een andere die wel werkt natuurlijk ,met de goede software .

  Wacht met bestellen van interactieve tv totdat ik hem weer terug heb ,je weet maar nooit .

  Je kon trouwens ook op die site invullen of je op de hoogte gehouden wou worden ,nog niets gehoord . Dus nog niets officiels .
   
 6. Niet te vroeg juichen. Dat het beschikbaar is betekent niet dat het werkt..... Of dat het werkt, betekent niet dat het blijft werken....

  Zit na paar maanden met functionerende ITV nu al een paar weken tegen een niet functionerende ITV aan te kijken... Krijg nu een spontane reset waarna het modem opnieuw geprovisined moet worden????
   
 7. cisco al terug?

  heeft ppiening of iemand anders zijn cisco al retour van ziggo ? .Mijn cisco is eind van de week 2 weken bij ziggo . Wordt tijd dat hij terug komt .Nu betaal ik mijn hd abo voor niets.
   
 8. Tja, ipv service ( eerst nieuwe opsturen naar betalende klanten, en dan de oude retour ) leveren, moest het op de ziggo manier.

  Van de week maar eens gebeld met de helpdesk, en het meisje daar vond twee weken zonder decoder niet vreemd, ze vond het ook niet vreemd dat je zelf achter compensatie aanmoet en dergelijk.
  Ze wist me wel te vertellen dat ze het wat druk hebben met deze actie, en dat ze momenteel de twee weken niet eens redden.

  Ik wacht nog wel even met opsturen totdat het wat beter geregeld is, en Firmware 1.1.0.E beschikbaar is ( volgende week donderdag )
   
 9. ppiening nog niet

  ik heb de onvanger verstuurd maar de tnt is hem kwijt.........

  duss

  word denk ik de hond van veer uitlaten...
   
 10. wie is het kwijt?

  De hond heeft zijn riem al om .Maar wie is hem kwijt ,ziggo of tnt .Als het de post is en je hebt het bonnetje is het hun probleem .Krijg je een nieuwe cisco van tnt ,en dan maar hopen dat de juiste software er op staat !.:pompom:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina