1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

SciFi, 13th Street, SLAM!TV vanaf mei bij Ziggo; Fan TV verdwijnt

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door Humaxfan, 15 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Namens Ziggo liet woordvoerder Gradus Vos ons vandaag weten dat Ziggo het digitale aanbod met 3 zenders gaat verrijken. Tegelijkertijd wordt de doorgifte van Fan TV definitief gestaakt. De nieuwe zenders in de digitale pakketten zijn Sci-Fi Channel, 13th. Street en SLAM!TV.

  Fan TV zal per 20 april definitief verdwijnen uit de pakketten bij Ziggo. Dit kanaal kwam eerder in het nieuws doordat zij al eens tijdelijk uit de lucht waren. Ook kwam Fan eerder in het nieuws toen RTL met hen brak voor het afnemen van diverse producties in het segment lifestyle.

  Vanaf 4 mei zullen dan SciFi Channel en 13th Street worden toegevoegd in het Film & Entertainmentpakket. 13th Street zal tot 1 juni ook als promotie in het Z1 pakket zichtbaar zijn. De vraag naar beide zenders van NBC Universal is redelijk groot bij digitale kijkers. Ook Totaal TV heeft de programmagegevens van beide stations al in haar blad opgenomen.

  Daarnaast wordt tevens op 4 mei de jongerenzender SLAM!TV toegevoegd. Daarmee gaat ongetwijfeld een wens in vervulling van SLAM! zelf, dat al langer toegang zocht tot de digitale kabel, en van veel jongere kijkers waar SLAM! zich op richt met vooral muziekprogramma's op gebied van Dance. SLAM!TV zal digitaal te zien zijn in het muziekpakket en het digitaal totaalpakket.

  Bron:http://www.totaaltv.nl/?action=nieuws&id=1951
   
 2. KLASSE!!! Nu weet ik weer waarom ik totaal pakket heb!! :)
   
 3. Als liefhebber van sci-fi films en series vind ik SciFi channel helemaal geweldig. :thankyou: Ik ben echt blij dat deze zender vanaf mei eindelijk bij Ziggo te ontvangen is. :applause: 13th street lijkt mij ook een leuke zender om naar te kijken. :grin:
   
 4. het heeft even geduurt maar ziggo heeft ook nog een echt geluistert:thankyou:
   
 5. het wordt wel wat met ziggo ze gaan de goede kant op
   
 6. Het zou tijd worden dat deze zender eens binnen bereik kwam:applause: kan niet wachten
   
 7. Maar, je ziet ook hoe snel zenders verwijderd worden (FanTV; ja is geen discussie of het nou een zender met toevoegende waarde is of niet!). Dus geniet maar zolang het kan hehe. Ben benieuwd...
   
 8. daar zit wat in maar we hopen er maar het beste van
   
 9. en de beloofde HD zenders, wanneer komen die?
   
 10. Deze vraag heb ik al verschillende keren hier op het forum gesteld.
  oa aan Anoniem.

  Helaas blijft het hier heel erg stil over.
  Kijk maar eens naar CAiway, die hebben echt een hele lange lijst met HD zenders.Ik begrijp het ook niet, want als HD echt door Ziggo zou gepromoot worden waren er al lang een of twee zenders erbij gekomen
  Jammer!!
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina