1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Tijd wijzigen

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door aleg, 14 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Jullie hebben gelijk. In de headend van Ziggo/Casema loopt de tijd momenteel ongeveer 3:45 voor en die tijd wordt via de Time Date Table (TDT) en Time Offset Table (TOT) pakketjes naar onze ontvangers in Ziggo/Casema en Ziggo/Multikabel gebied gestuurd voor synchronisatie. Kennelijk geen atoomklok synchronisatie bij Ziggo/Casema.

  Dit topic kan dus richting de Ziggo/Casema DTV storingen.
   

 2. Ik ben net het forum ingegaan om te melden dat de displaytijd van de Humax inderdaad ong. 4 minuten voorloopt. Ik zag al dat meer mensen er dus last van hebben. Ik heb de Humax gereset maar dat mocht niet baten. Volgens mij is de displaytijd ook de timertijd. Dus opletten met programmeren. Toch raar hoor.
   
 3. Verplaatst.
   
 4. Het lijkt weer hersteld te zijn:applause:
   
 5. Wij hadden met de Samsung PVR ook dat de klok steeds meer voor ging lopen. Heb paar minuten de stekker eruit getrokken en daarna kwam de tijd goed terug.
   
 6. Inderdaad, hulde aan Ziggo!:thumb up:
   
 7. Gaan we Ziggo nu ook al huldigen als ze op aangeven van ons de tijd gelijk zetten terwijl die tijd eigenlijk niet eens zou mogen afwijken?

  Overigens loopt de tijd bij Ziggo/Casema nu weer drie seconden achter ten opzichte van de time server van XS4ALL waarmee ik mijn PC even gesynchroniseerd heb voordat ik de aangepaste tijd in de Time Date Table (TDT) en Time Offset Table (TOT) pakketjes heb gecontroleerd.
   
 8. Ook ik heb dit probleem met mijn Samsung DCB-H360R. Loopt ruim 3 minuten voor. Gebied is voormalige Casema regio.
   

 9. Je moet hier de ironie van inzien natuurlijk!:oyeah:
   
 10. In principe is de door Ziggo/Casema verstuurde tijd nu goed, dus misschien moet je de Samsung even van de stroom halen om een update van de tijd te forceren als deze dat niet uit zich zelf doet na de ontvangst van die tijd pakketjes.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina