1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Favorietenlijsten plotseling verdwenen en meer als de helft van de zenders incomplete

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door Heisa, 14 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Een paar minuten geleden viel even SBS6 uit waarna het beeld terug kwam op kanaal 1 waarop plotseling RTL8 stond. Gekeken naar mijn zenderlijst en favorietenlijst. De favorietenlijst bestond nog maar uit 29 zenders (was 104) en alle zenders samen waren voor meer als de helft incompleted. Dit betekent dus de favorietenlijst er opnieuw inzetten en hopen dat de namen van de zenders snel weer tevoorschijn komen anders ben ik voorlopig nog wel even bezig. Heeft iemand anders dit probleem ook of ben ik uniek?
   
 2. Ik ook.
   
 3. Hier hetzelfde. Met een Samsung 360 btw.
  Eigengemaakte favorietenlijst is veranderd in een lijst met 29 zenders in een vreemde volgorde.
  Ik had gisteren mijn vrouw al de schuld gegeven :oyeah:
   
 4. Nooit je vrouw de schuld geven van een storing van een apparaat. Dat kan bijna niet want ze begrijpen ze niet.:frons:

  Bij mij was het ook op een samsung 360. Ik ga dan denken aan een software probllempje of heeft iemand anders dit met een andere decoder meegemaakt?
   
 5. Hallo Dickie, Toevallig ook met een samsung 360?:?:
   
 6. Is dit niet het verkeerde draadje?
  Ik zie nu pas dat het onder analoge tv en radio staat.
   
 7. Niemand verder?
  Ik zou graag willen weten hoe dit kan. Ik zag net dat het na een reboot van de samsung nog maar 15 zenders zijn.:?
   
 8. Dat het signaal een paar minuten wegviel en daarna terugkeerde,zou kunnen betekenen dat de decoder een "tik" heeft gehad van het signaal. (zou kunnen komen door storing / maintenance / ondergelopen kabel etc)

  elke decoder kan wel eens een keer op zoon manier vastlopen.
  ik heb wel eens hetzelfde bij kennissen meegemaakt en uiteindelijk zit er niets anders op in zoon geval om de fav lijst opnieuw in te stellen.

  wat ik wel moet zeggen is dat ik het bijna nooit meemaak dat een humax decoder op die manier zijn fav lijst zou verliezen. de humax geeft gewoon geen beeld meer (en alle lampjes gaan branden) tot de coax kabel eruit is gehaald en het apperaat zich heeft kunnen ontladen.

  misschien heeft de humax in zijn interrieur een "beveiliging" zitten om dit soort dingen tegen te houden en de samsung niet ?


   
 9. Hoop maar dat het iets eenmalig was dan. Heb ook nog een Samsung 270 en Humax Fox en die hebben nergens last van.
  Dit is de eerste keer dat er iets vreemd is met de Samsung 360 die bij mij uit de doos in 2006 zonder problemen gedraaid heeft. (Was wel de eerste keer dat ik ooit iets van Samsung van meer dan €250 kocht :schater::schater: )
   
 10. Hier heb ik het ook gehad. Ik zat toen net TV te kijken, en ik denk eerlijk gezegd dat iemand van Ziggo op een verkeerd knopje heeft gedrukt :roll: want plots had ik de netwerklijst van vorig jaar, met Brava HDTV er weer in, en Action Now en Omega TV enz. enz., en zenders als Het Gesprek waren weer terug op hun oude plaats en de zenders die als laatst waren toegevoegd zoals Family 7 en de lokale zenders waren verdwenen.
  Even later was zelfs 80% van alle zenders weg inclusief Nederland 1,2 en 3 dus ik ging bellen, maar nog voordat ik een medewerker had was de huidige netwerklijst weer terug. Alleen vrijwel ALLE zenders stonden op NOT COMPLETED en m'n favorietenlijst moest ik weer opnieuw instellen.
  Beetje irritant, maar och...

  PS: Ik had het op allebei mijn ontvangers (Samsung H360 en Samsung 9401) dus het kan geen probleem van de ontvanger zijn geweest.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina