1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Alle opnames weg

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door TheGrouch, 13 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. In het weekend worden er bij ons nogal wat opnames gemaakt op de cisco
  Willen we net een van die opnames gaan bekijken, zegt de cisco 100% vrij. Heeft dat :censored: apparaat alle opnames gewist. Ook oude opnames.
  Bij geplande opnames staan 3 opnames van het afgelopen weekend met een doorgestreepte r.
  En die opnames zijn niet mislukt omdat er geen schijfruimte meer was, want die is nog nooit onder de 50% geweest.
  Waarschijnlijk is de nieuwe firmware hier de oorzaak van, want sinds die tijd klopt er regelmatig iets niet met herhalende opnames.
  Ik ga straks maar even terug naar fabrieksinstelling en dan alle opnames weer opnieuw programmeren.

  Tot nu toe was ik redelijk tevreden met de cisco, maar door dit akkefietje ben ik even terug bij af.

  Update:
  Nadat ik terug naar fabrieksinstelling ben gegaan heb ik uiteraard de geplande opnames opnieuw moeten instellen en wie schetst mijn verbazing. Staan die 3 mislukte opnames van afgelopen weekend er weer bij.
  Deze heb ik uiteraad verwijderd, maar of de rest nu goed gaat. :sad:
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 13 apr 2009
 2. Ook dit heb ik begin januari meegemaakt. Probleem is dat ik destijds de enige was, en dan lijkt het alsof je zelf iets hebt gedaan. Zijn er misschien nog meer mensen die dit hebben meegemaakt??

  Het is bijzonder vervelend en maakt het apparaat tot alles behalve een genot om mee te werken. Het is jammer dat dit soort zaken gebeuren en het enige waar Ziggo mee bezig is, is om het interactieve TV gedeelte uit te bouwen. Laat ze eerst eens een betrouwbare PVR opleveren. Een HDD recorder van mijn ouders heeft nooit dit soort problemen, maar dan ook nooit!

  Een van de redenen is in mijn ogen dat Ziggo en c.s. heel verkrampt doen over het encrypten van de data wat allerlei problemen geeft. Een HDD heeft hier geen last van. De kabelmaatschappijen zijn zo bang dat je opgenomen programmas gaat verspreiden, terwijl alles allang op nieuwsgroepen en torrent sites te vinden is. Laat de encryptie los, en zorg dat je fatsoenlijk kunt opnemen en afspelen!
   
 3. Het probleem wat je beschrijft heb ik persoonlijk nog maar 1-2keer eerder meegemaakt en ik doe nu tog al aardig een tijdje ITV als supporting skill erbij.

  Wat ik mij herrinnerde was dat de vorige consument die dit probleem had uiteindelijk een decoder had waar een EEPROM chipje niet helemaal goed werkte.

  Zijn er nog dingen gebeurt met je decoder waar je rare gedachten bij krijgt ?

  bv een Update toen je hem aanzette vanochtend? , dat hij afentoe instellingen kwijt raakt ? iets anders waarvan je denkt dat klopt niet ?


  Mocht het nu zo zijn dat dit echt de eerste keer is dat je hier nou zoon last van hebt, dan zou het gewoon een glitch kunnen zijn , zoals hierboven als is genoemd gebeurt het niet vaak (en ik spreek redelijk wat mensen omtrent ITV)

  Ik zou dit probleem eerder richting Firmware gooien dan IPV encryptie.

  Naar mijn weten (niet 100% zeker hierover thou) hebben we bij ziggo echt een Custom Firmware (inc logo etc en locaties van items .. hieronder valt uitzending gemist etc)

  De encryptie word gewoon via IRDATO geleverd, dit veranderd normalite niet.

  enige wat ik inderdaad ervan kan maken is dat er iets mis is met de firmware.

  zou je mij in ieder geval even een PM kunnen sturen met wat je had opgenomen en wat je precies als meldingen kreeg , dan ga ik kijken wat ik kan uitvinden hierover.

  Mvg,
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 17 apr 2009
 4. Zou je de tekst een wat meer donkere kleur willen geven? Wat meer contrast is goed voor mijn ogen die 46 jaar in m'n hoofd zitten...

  Gert.
   
 5. Mee eens, mijn ogen zijn nog ouder; Heb de tekst maar gehilite om nog te kunnen lezen. Ik ben sowieso al geen voorstander van veel rijkgekleurde tekst met veel afwijkende fonts. Je hebt zo een kerstboom.
   
 6. [off-topic]
  Is er geen manier om die aparte fonts te weigeren?
  Ik zie soms antwoorden, met (dat wel) fatsoenlijk contrast, (maar) die zo'n klein font hebben dat die dan alsnog niet te lezen is... :wink: Ach ja, anders moet ik maar 2 (of meer :!:) maal op <ctrl><shift><+> drukken in ff.
  [/off-topic]

  Gert.
   
 7. Zou het kunnen dat de Cisco de opnames kwijtraakt omdat er bad sectors op de harde schijf ontstaan?

  Kan me voorstellen dat daar misschien niet goed mee om wordt gegaan, vooral als het op een plek voorkomt waar de directory-gegevens van de inhoud van de harde schijf zijn opgeslagen.
   
 8. Ben al twee keer alles kwijt geweest. Ook "lege" opnames, opnames met de befaamde "rode r", gemiste opnames door spontane conflicten etc etc.

  Gelukkig is het kwijtraken van alle opnames me al heel lang niet meer overkomen. Afkloppen...

  Maar dat de Cisco volkomen onbetrouwbaar is met z'n opnames en last heeft van instabiele software m.b.t. het PVR-deel is zeker! En als je dat in twee brieven meldt bij Ziggo geven ze niet thuis. :censored: bedrijf, helaas is er geen concurentie op de kabel :evil:
   
 9. Dat is inderdaad een erg groot probleem, Ziggo kan alles doen en laten wat ze willlen. Als consument heb je (op de kabel) geen keuze. Dit betekent dat ze een arrogante houding hebben :no:!
   
 10. Heb naar aanleiding van jouw bericht de mappen maar weer eens doorgenomen en ik heb ook 3 opnames van afgelopen weekend met de rode r. Kan toch bijna geen toeval zijn?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina