1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Matige analoge FM radio ontvangst Ziggo

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door bedembos, 13 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hebben er meer mensen last van matige analoge FM radio ontvangst, maar enkele zenders hebben een continu signaal.
  De digitale ontvangst via de Samsung DCB-H360R is goed. een groot nadeel hiervan is dat er behoudens de favoriete nummers / kanalen er geen informatie over welke zender hieraan gekoppeld is kenbaar wordt gemaakt op de display. (wel op TV scherm) Ik vind het van de gekke dat hiervoor de TV aan zou moeten staan.
   
 2. Totaal geen last van, alles is even goed. Wel verschilt de kwaliteit en het volume vaak. Toch is digitaal wel even mooier. Wanneer je een ontvanger hebt met een display kun je toch 'zien' welke zender je hebt opstaan als je de boel in een voorkeuze lijstje hebt gezet?
  Straks wanneer m'n ITV ontvanger binnen is zal ik helemaal geen analoog signaal meer hebben voor de FM-band omdat de muurdoos vervangen moet worden door een enkele aansluiting (dus geen aparte meer voor Radio/TV). Dan zal ik wel digitaal 'moeten', iets wat ik niet erg vind alleen zonde om de RDS-Signalen die m'n Home Cinema Set laat zien te moeten missen.
   
 3. Oké, da's een goeie. Bedankt voor de tip.:applause:
   
 4. Dit hoeft niet, het ligt er maar net aan hoe je je opstelling aangesloten hebt.
   
 5. Maakt niets uit hoor, in principe kun je de analoge FM ontvanger gewoon aansluiten via een splitter op de enkelgatsdoos, die laat het hele frequentiegebied door, dus ook de FM band. Er hoeft dus niet een speciale bandfilter aansluitdoos tussen te zitten die de FM band eruit filtert.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina