1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Z2 totaal ongeschikt voor gamen

Discussie in 'Internet - Eigen netwerk' gestart door Z2=troep, 13 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Wat jullie met PM's aan elkaar uitspoken wil ik niet eens weten, kan me wel voorstellen dat Brammetje zich niet laat beledigen....
  Ondanks z'n gevatte opmerking hier op het forum is het naar mijn mening niet nodig iemand uit te schelden.
  Ga er dan op een of andere manier sportief mee om, maar reageer normaal toch gevat terug....

  Brammetje... sta ik nu op op ignore mode? ;-) :giveup::giveup::applause::applause: :schater::schater:
   
 2. Jij ook... :schater:

  Just kidding, er moet wel heel veel gebeuren wil iemand op de negeer gaan. Het is ook de eerste. Klaar.
   
 3. Ik denk dat bram in de basis een goede gast is ook al is hij er niet vies van om je uit te lachen en je moeder erbij te halen.

  Ik kreeg gisteren trouwens een PM van een Amerikaan tijdens een COD4 sessie: Do you need a clan? Laat maar weer eens zien dat je soms wel zonder lag en hit detectie problemen kan spelen. Gewoon niet leuk meer als gamen je hobby is.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 28 apr 2009
 4. Wat ik me al een tijdje afvraag is, of er geen adres is van zo'n server waar je op kan pingen met een pc. Team fortress 2/ orange box
  En of je met de x-box de mogelijkheid hebt een server te kiezen met een lage ping.

  Zelf, als ik de tijd kan vinden, game ik ook graag dagelijks een partijtje online met de pc.
  En misschien dat de verhoging van de snelheden die in het veruitzicht staan je ook van dienst zullen zijn :wink:
   
 5. Bij CoD5 is het zo dat je kunt kiezen tegen welke spelers je wilt spelen:

  Wereldwijd - World
  Eigen Continent - Europe
  Eigen Land - The Netherlands

  (Weet niet of dit de juiste termen zijn)

  Misschien moet je daar eens in zoeken, dan zet je hem eens op continent kijken of de ping dan beter wordt.
   
 6. Even ter verdediging van hem: Wel compleet blijven, hij heeft 'm doorgestuurd naar mij en hij zei: 'Ga maar uithuilen bij je moeder.' Daar is niets mis mee mijns inziens.

  Ik heb overigens een PS3 aangesloten via router en speel COD en GTA4 op servers in Azië, ook ik heb hoge latency. Zit niets anders op dan andere servers te zoeken.
   
 7. XBOX Live! servers (zeker die van COD) staan erom bekend vaak de grote hoeveelheid spelers niet aan te kunnen...... vooral savonds .....(als USA van school/werk komt) kan het behoorlijk @#$ zijn.

  gewoon een andere party kiezen.....of een ander tijdstip.

  Ik heb 30 mbit down / 3 mbit up ......en heb ook regelmatig momenten dat ik uit servers klap....maar dat ligt bijna altijd aan de server....en niet aan mijn verbinding...
   
 8. Ik speel Cod4: PSN->DemonWare servers->p2p host. Bij dit spel is een andere PS3 bezitter dus de host en valt er helaas niks te kiezen in welke regio je wilt spelen.

  Wat Azië betreft kan ik bevestigen dat al mijn spellen het bagger doen behalve Ridge Racer 7, ik kan prima spelen met Japanners. Top 20 snelste tijd van de wereld.
   
 9. Ooit van Quality of Service gehoord? Zo niet, dan heb je wat te lezen. Een goed geconfigureerde router die QoS ondersteunt is zéér geschikt voor games. Waarschijnlijk ligt het niet aan de verbinding, maar aan het feit dat andere services/programma's/gebruikers verkeer genereren wat voorrang krijgt.

  EDIT: Overigens ben je wel erg kort door de bocht, analyseer eerst het een en ander voordat je meteen de hoop opgeeft of dingen bagger gaat noemen. Het feit alleen al dat er geen router tussen je PS3 en modem hangt maakt me aan het lachen.

  Latency/ping heeft niet per sé te maken met de snelheid van je verbinding. Zo heb ik een 2mbit down / 512kbps up verbinding en speel ik games met een ping van <50ms in Europa en ~200ms max. tegen Australië/Azië.
   
 10. Ping is helemaal niet representatief voor je verbinding. Het geeft in ieder geval connectivity aan en bij benadering de respons tijden. Dit komt omdat in veel netwerk met QOS en wachtrijen wordt gewerkt. Bepaalde protocollen krijgen hogere prioriteit dan andere. Over het algemeen krijg PING (ICMP protocol) een van de laagste prioriteiten.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina