1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Z2 totaal ongeschikt voor gamen

Discussie in 'Internet - Eigen netwerk' gestart door Z2=troep, 13 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.

 1. Als je van mening bent jou snelheid te laag is om online met je psp3 te gamen, zou ik een hogere snelheid aanraden ipv je controllers stuk te gooien, is veel goedkoper:schater:
   
 2. [offtopic]Ach, als hij niet upgrade kan hij elke maand 1 stuk gooien... ;)[/offtopic]
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 27 apr 2009
 3. Is toch een grappige opmerking? Ik zie de humor er wel van in hehe. De TS'er helaas niet, kreeg privé te horen dat ik een ongewassen dame van lichte zeden ben :-). De jeugd van tegenwoordig toch. Tenminste, ik mag aannemen dat de TS'er in dit geval niet ouder dan 12 is hehe.
  Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 2_2_1 like Mac OS X; nl-nl) AppleWebKit/525.18.1 (KHTML, like Gecko) Version/3.1.1 Mobile/5H11 Safari/525.20
   

 4. Ach jah..... beetje frustie.....
  Gewoon negeren, was inderdaad wel een leuke opmerking, alhoewel hij wel een beetje offtopic was ;-)

  Vaak blijkt het al uit de naam waarmee ze zich hier registreren....
   
 5. Aangepast ;-)
  Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 2_2_1 like Mac OS X; nl-nl) AppleWebKit/525.18.1 (KHTML, like Gecko) Version/3.1.1 Mobile/5H11 Safari/525.20
   
 6. Ik heb niet het idee dat de oorspronkelijke vraagsteller voor rede vatbaar is, maar ik zal het toch even proberen....

  Voor gamen zijn de ping tijden (latency in jargon) veel belangrijker dan de up/download snelheid. En je wil natuurlijk geen packetjes verliezen (packet loss).

  Als je overgaat naar een hoger abbo gaat je bandbreedte wel omhoog, maar ping tijden zullen over het algemeen niet afnemen. Zeker internationaal niet. En packet loss op een internationale route wordt ook niet beinvloed door je eigen verbinding met Ziggo.

  Japan is gewoon te ver weg..... zelfs de snelste vervbindingen hebben pingtijden die ver boven de 100ms liggen. Dat kan niet anders, electronen (voor electrische kabels) en fotonen (voor glasvezel) gaan gewoon niet sneller.

  Dus het enige advies wat zin heeft is: check je lokale verbinding en als die goed is, zoek een europese game server.
   
 7. Heel grappig allemaal. To save the best for last. Ridge Racer 7 van Namco Japan op het zelfde systeem met dezelfde verbinding.

  Het aantal keren lag bij deze launch title is op één hand te tellen. Bijna nooit dus.
   
 8. Dit advies is al meer gegeven ware het niet dat PS3 via PS network werkt (het is geen PC) en ik ben nog geen spel tegengekomen waar je zelf de server kan kiezen. Hangt er maar vanaf of de software producent deze feature heeft geïmplementeerd.
   
 9. Als andere spellen wel goed werken dan ligt het dus bijna zeker niet aan Ziggo maar meer aan de gameservers zelf.
   
 10. Op dit moment 1 wel en 3 niet. Zeer slecht dus. Maar wat blijft er dan over van het hele ping verhaal op lange afstand?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina