1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Wel of geen interactive televisie @home gebied

Discussie in 'Digitale TV - On Demand & Replay' gestart door nickyhaan, 12 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Heb donderdag met zigge gebeld om (interactive) televisie te bestellen in heerlen voor ons nieuwe huis, maar de persoon aan de telefoon zei dat de informatie op de website over interactive televise niet correct was en dat je pas ein mei kan bestellen ? Ik kon/mocht alleen hd-tv bestellen, is dit correct ? zijn er nadelen aan als ik nu hd-tv bestel en dan ein mei de cisco erbij bestel voor 130e ? komt er dan nog eens 16,95 bij mijn maandelijkse kosten bij ? kan ik dan op mijn hd decoder en de cisco tegenlijk kijken of moet je dan een tweede kaart hebben ? kost ?

  grtz
   
 2. Als je gebruik maakt van die actie waarbij je die Cisco een stuk goedkoper krijgt en voor Interactief Totaal €16,95 betaald, komt dat inderdaad bij je maandelijkse kosten. Dat staat verder los van enig ander abonnement wat je al hebt of voor of na die tijd besteld.
  Ten tweede is 1 mei wel zo'n beetje de startdatum voor levering in het gehele gebied, maar dat betrof dacht ik Multikabel-gebied en een miniem gedeelte van @home-gebied.
  Ga in ieder geval niet af op de verkoopafdeling. Als de postcodecheck aangeeft dat je het kan bestellen, kan dat gewoon. Staat er van niet, informeer dan bij de klantenservice (0900-1884, optie 3 en daarna 4) of gebruik het formulier van "Hou me op de hoogte".
   

 3. Decibert, bedankt voor je snelle antwoord, degene aan de telefoon klonk alsof ie redelijk wist waar hij het over had (hij zei dat ze wel de salestraining hadden gedaan en de verkoop zou starten maar op het laatste moment toch vertraagd werd en dat de website nog aangepast moest worden). Via "houdt mij op de hoogte" heb ik inderdaad nog geen bericht ontvangen, maar wel al een tijdje geleden aangemeld ..
  ik zal vandeweek nog eens bellen (wat niet zo makkelijk is als je nog in duitsland woont en geen nederlands telefoonnummer hebt).

  Grtz
   
 4. Als je een tv hebt met split-screen mogelijkheid, dan kun je tegelijk kijken naar de hd-decoder en de cisco :rolleyes:

  Maar je bedoelt waarschijnlijk op een andere tv. Je zult in elke decoder die je in huis hebt een smartcard moeten hebben. Dus 1 in de hd-decoder en 1 in de cisco (die ook een hd-decoder is, verwarrend).
  Gelukkig voor jou is ziggo bezig om op maximaal 3 smartcards alle pakketten die je (bovenop de standaard digitale tv) afneemt voor 1 prijs te leveren. Zie deze link. Dus er zijn voor die 2e smartcard geen extra abonnementskosten. Wel de aanschafkosten.
   
 5. Geen kritiek op de verkoopmedewerkers onder ons, maar de storingsdienst of de klantenservice zijn het meest up-to-date, hebben veel meer toegang tot je gegevens en technische informatie etc. Dus voor de zekerheid kan je altijd beter daar terecht met vragen.
   
 6. thanks voor de tips, ik zal morgen nog eens bellen ... dan gaan we dus maar voor een hd receiver en de cisco via de klantenservice .. alleen nog ff me vrouw uitleggen waarom we twee van die kassies nodig hebben .. :)
   
 7. Als ik u was, zou ik alleen de cisco nemen. Dit is namelijk een hd-decoder en interactieve tv en hd-harddiskrecorder in één. Tenzij u natuurlijk twee hd-ready tv's heeft waarop u in hd wilt kijken. Scheelt u een hoop geld. Dit apparaat kunt u eventueel ook bij de mediamarkt kopen.

  pvd
   
 8. u mag ook je zeggen hoor .. :) ik heb inderdaad 2hd tv's en de samsung reciever krijg je bij het alles in 1 paket er sowiso al bij dus komt wel goed .. mediamarkt in heerlen heeft de cisco nog niet en ik wil van de korting voor 130e gaan ipv van de volle mep..
   
 9. Niks aan de hand

  Dan is er niks aan de hand.....

  Alvast veel succes met je apparatuur.

  Overigens is de gratis digitale ontvanger die je bij het alles-in-een pakket krijgt een sd-ontvanger. Voor een hd-ontvanger moet je €99,- bijbetalen.

  Ik moet je wel vertellen dat het niet allemaal even vlekkeloos gaat bij Ziggo. Na het aanvragen van alles-in-een heb ik bijvoorbeeld drie maanden op de samsung-decoder moeten wachten (dit betrof overigens een sd-decoder).

  Ik heb net als jou ook wel belangstelling voor de Cisco, maar ik vind het op dit moment nog wat te duur. Ik wacht er dus nog even mee.

  Groet, pvd
   
 10. Het zijn ook alleen de SD-decoders waar de leverancier van Ziggo zo'n achterstand mee heeft. Met de HD-ontvangers niet, maar alsnog duurt het tien tot veertien werkdagen vanaf de ingangsdatum van je abonnement voor je het ding binnen hebt.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina