1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Software update beschikbaar

Discussie in 'Humax iRHD-5000 (HD-Tuner)' gestart door anoniem, 9 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hier is Eurosport nog steeds goed. Wat is de BER waarde (die moet eigenlijk nul zijn) en de sterkte van Eurosport bij jouw ? Hier is de BER 0 en de sterkte 47%. Indien de BER hoger is dan nul dan kan dat wel eens je probleem zijn.
   
 2. Orig.

  Ook ik heb de update binnen gehaald in ca. 20 minuten en zonder problemen. De stand Orig. bekeken en ik kom tot de conclusie dat mijn Sony het beste beeld geeft als ik hem vast op 1080i laat staan en het zappen gaat dan ook veel sneller dan in Orig. In Orig moet de tv zich telkens opnieuw instellen wat weer tijd kost. De verdere verbeteringen heb ik nog niet kunnen bekijken.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 10 apr 2009
 3. Software update

  Update met success gedownload maar in stand-by stand heb ik géén tijd melding alleen het rode ledje! Ben ik soms de enige?
   
 4. om de tijd weergave te krijgen in standby, moet je de energiespaarstand in standby uit zetten.
   
 5. Gisteravond werkte Eurosport HD weer goed.
  Het signaal is m.i. wat zwak , 35%. Wordt het nog lager dan begint het BER getal behoorlijk te "rammelen". Dan ontstaan ook de blokken in het beeld.
  Zal 'ns kijken of ik iets aan de signaalsterkte kan doen.
  Bedankt.
   
 6. Maak je gebruik van een splitter ? Die zijn meestal de boosdoener van een zwak signaal.
   
 7. Software Update Humax IRHD-5000

  Er is een software update voor de Humax IRHD-5000beschikbaar.
  Het downloaden van de 48 packages duurt even, maar daarna gaat het vrij snel. Er is volgens mij niet veel nieuws onder de zon. Je kunt nu ook met een HDMI een keuze maken voor Original, naast 560p, 560i, 720p en 1080i... maar verder?? Iemand iets gevonden??:shock:
   
 8. Nu de mogelijkheid om te kiezen voor original via HDMI, Energie besparingstand kun je nu uit zetten, sneller opstarten dan voorheen. Klok in je scherm tijdens standby stand. Betere scherpte van het menu in 1080i stand.

  en voor de rest,

  Even afwachten tot Anoniem met de release notes komt.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 14 apr 2009
 9. Original

  Leuk dat ik kan kiezen voor de stand "original" op de decoder, heb inderdaad het idee dat de SD zenders dan iets beter doorkomen en daarbij vind ik het gewoon prettig als er zo min mogelijk apparaten aan het scalen zijn.

  Maar kan iemand me vertellen hoe ik de decoder deze original stand kan laten onthouden?

  Elke keer dat ik schakel naar "original" en een beetje heen en weer zap gaat het prima, maar als dan naar een andere bron schakel (pc of 360) en weer terugschakel naar tv, is de original stand weer verloren gegaan en kan ik het weer handmatig gaan instellen.
   
 10. Heb je wel de software update uitgevoerd ?
  Want dat verliezen van de original stand is nou net iets wat in de originele software werkte zoals jij het beschrijft. Na de update zou dat niet meer gebeuren. (bij mij werkt dat nu goed en blijft onthouden)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina