1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

stoppen analoge tv

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door nossie!, 9 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Voorlopig heb je NAAST de digitale kanalen ook nog je analoge kanalen... Dus met mijn gewone 4 jaar oude VCR kan ik nog goed een digitaal kanaal opnemen en een analoog kanaal kijken. Datzelfde gaat uiteraard niet met bijv. TCM ren MGM, maar dat komt in mijn geval nauwelijks voor.

  Tegen de tijd dat analoog uitgefaseerd zal zijn.... ja dan ga ik mijn VCR eens vervangen. Maar dat hoeft nog niet a la minute!
   
 2. Helaas blijven er altijd van die wereldvreemde Don Quichot figuren bestaan die vooruitgang der techniek blijven bestrijden.
  Gelukkig negeerde men reeds vroeger al deze individuen, anders verplaatsten we ons nu nog per paard & wagen en lazen we onze krant bij de petroleumlamp :wink::wink:
   
 3. Van mij mag de analoge zenders verdwijnen en mag er iets goeds voor terugkomen. Opnemen is ook geen probleem bij mij doe ik heerlijk met de Samsung PVR en bevalt mij prima.

  Ik wacht alleen nog maar op de Humax 5050 C. Dat één de prijs gaat zakken, twee meer voorradig is en drie Ziggo met meer HD kanalen op de proppen komt.

  Eigenlijk wens ik meer het betere aanbod van CAIW dan van Ziggo. Dus naar m.i. weg met de oude anologe TV en Videorecorder.
   
 4. 1. Is het onzin wat je hier neer zet, waardoor je mensen op het verkeerde been zet.
  2. Videorecorder? Wat is dat voor een ding?
  3. Je werkt toch ook met een p.c. neem ik aan? Gebruikt ook een wasmachine, droger, auto, email (of schrijf je nog briefjes met de hand?). Kortom: technologische ontwikkelingen zijn niet tegen te houden.
  4. Last but not least: Van mij mag analoge doorgifte verdwijnen!
   

 5. Het zal inderdaad wel een kwestie van tijd zijn allemaal. Met name oudere mensen hebben nu alleen maar nadeel als analoog zal verdwijnen. Extra
  decoder enz. Het wachten is erop dat alle tv's een digitale tuner aan boord hebben zodat alle extra kabels en kastjes niet meer nodig zullen zijn.

  Oh ja, een videorecorder is een apparaat waar je een vhs band inschuift en waarmee in principe prima analoge opnamen mee te maken zijn . De mijne is een JVC Super VHS recorder, een prima apparaat. maar ja niet digitaal natuurlijk. Hij geeft een superstrak beeld op tv's met gewone beeldbuis.:oyeah:
   
 6. ..kaars...:no:
   
 7. Waren er toen al kranten:?::lol:
   
 8. videorecorder, worden die nog verkocht dan? was laatst bij mediamarkt in duitsland en daar bijna niks meer.:no::no:
   
 9. Ze heetten alleen anders: nieuwsbrieven..:idea:
   
 10. Ik denk als ze alle analoge kanalen eraf zouden halen een aantal mensen niet meer kunnen kijken omdat ze niet snappen hoe het nou werkt met 2 afstandsbedieningen, een decoder en een tv.
  Nu kan je met een afstandsbediening en een tv af als je analoog wil kijken, dit is nogal logisch voor een aantal mensen.
  Voor digitaal heb je een afstandsbediening, een tv, een afstandsbediening en een digitale decoder nodig wat niet logisch is voor een aantal mensen.

  Ook vindt ik het dan niet meer dan juist dat ze de verplicht doorgevende kanalen gratis door te geven op het digitale net.
  Nu hoeft dit alleen analoog.

  Ook ga je de lokale omroepen verplichten om een heel duur apparaat er tussen te laten zetten om hun signaal digitaal te door te laten geven, de meesten hebben niet zo'n budget en moeten dan helaas afhaken.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina