1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Illegal?

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door PId, 8 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Goedemiddag,

  Gisteren probeerde ik de Tv-aansluiting en tot mijn verrassing kreeg ik ruim 20 analoog zenders binnen. Maar nu zie ik op de website van Ziggo dat het basispakket eigenlijk 16 Euro per maand kost. Ontvang ik nu al de hele tijd illegaal televisie?

  En hoe zit het als ik nu graag digitale televisie + Sport1 wil kijken. Moet ik ervoor bekende klant zijn bij Ziggo of is het digitale Starterpakket (eenmalig 99 Euro) en alleen het Sport1 Abonnement voldoende?
   
 2. illegaal

  hallo

  dit is waarschijnlijk nog een aansluiting van de vorige bewoner op jou adres. Voor de afsluiting van het anologe signaal dient daadwerkelijk iemand van ziggo naar het kastje in jou straat te komen om dat singaal eraf te zetten. Dit gaat dus niet altijd goed.

  Ik raad jou aan als jij sport 1 wilt ontvangen om dan toch een abbonement bij ziggo af te sluiten. Want als jij een digitaal pakket van ziggo wilt afnemen dan heb je het basis televisie abbonement nodig.

  Aangezien jij er net achter bent gekomen dat dat signaal er nog opstaat is dat niet jou fout en kan ziggo jou daar dus ook niet voor aansprakelijk stellen.

  Met vriendelijke groet Michiel de Vries
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina