1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

ETTHOME Gebruikers worden ZEER benadeeld

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door rbouwm, 7 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik hoor het al: blij dat ik niet over KAN stappen op Ziggo (of @home). Ik heb nu ADSL en ISDN (ook vanwege mijn bedrijf aan huis) en moet per se mijn 4 nummers kunnen behouden, of al mijn drukwerk veranderen etc.

  Als ik overgestapt zou zijn, zou dat betekenen dat ik het enorme risico zou lopen met mijn bedrijf nauwelijks meer bereikbaar te zijn.

  Niet alleen instabiele telefonie, maar ook geen emails? ik moet er niet aan denken.

  Ik blijf dus lekker bij KPN, al zo'n 10 jaar en hoogst zelden een klein probleem met verbindingen. Ondanks allerlei telefonische beloftes van ziggoverkopers die altijd tijdens het avondeten weten te bellen.
   
 2. In het geval dit nog niet is gedaan, graag een melidng maken bij Ziggo zelf. Ik weet dat de klantenservice niet altijd even gemakkelijk is, maar des te meer meldingen er binnenkomen, des te eerder wordt het probleem opgelost. Ik kan het eens navragen aan, maar kan niets beloven.
  Het zou iets met de veroudering van het netwerk in Boxmeer te maken kunnen hebben, maar dat durf ik niet te zeggen. Zijn er meerdere mensen in de straat die hetzelfde probleem hebben? Stuur anders even een PB-tje
   
 3. Door de aanwezigheid van EttH is de kwaliteit van Docsis moeilijk op peil te houden. Vandaar dat er in de Docsiswijken van het EttH gebied relatief vaker storingen zijn dan in de rest van het Ziggo netwerk.

  PS: De monteurs die het netwerk verzorgen zijn nog altijd dezelfde. Dat stickertje op zijn laptop zal er vooral op geplakt zijn omdat al zijn collega's precies dezelfde laptop hebben, en er anders dus snel de verkeerde laptop meegenomen wordt.
   
 4. Ik wacht rustig af :wink: Heb verder geen klachten over het hele verhaal, behalve
  dat we dus in verhouding veel betalen voor minder bandbreedte :roll:
   
 5. En ook daarvoor hebben wij ons hardgemaakt. Houdt je brievenbus in de gaten, want hier wordt iets aan gedaan!!! :pompom::pompom:
   
 6. Ik zie aan uw profiel dat u uit Sevenum komt. De problematiek die hier wordt besproken heeft alleen betrekking op de gemeente Boxmeer waar ook etthome geleverd wordt. Over Sevenum heb ik geen informatie :wink:
   
 7. nou wat zijn de verschillen dan
  Waarom zou het in het etth gebied minder werken dan in een ander gebied??
  Ik zie weinig verschillen alleen dat ze nu alles aktief hebben gemaakt voor een betere c/n
  Vergeet niet dat je nu ook alle zooi van de klanten (ruis) in het netwerk krijgt
  Iedereen met wat bende in huis kan complete wijken plat gooien zolang er nog een aantal wijken geclusterd zitten..
  Maar vertel me eens waarom jij denkt dat het storings gevoeliger is???

  gr Andrétje
   
 8. alles in 1 helaas niet.

  Jammer dat alles-in-1 hier (in boxmeer) niet te vergkrijgen is. Zou het graag bestellen. Vooral interactieve tv lijkt me leuk. :cry:

  Heb een tijdje internet gehad van etthome. Werkte prima maar was nogal prijzig in vergelijking met adsl.

  Weet iemand of er al ontwikkelingen zijn mbt alles-in-1 in Boxmeer?

  KPN is het enige alternatief voor int. tv. maar dat zie ik niet echt zitten daar dit zwz 5 mb van je snelheid opslokt. Ook is het zenderaanbod van ziggo beter. De beeldkwalitiet ook heb ik vernomen.

  Ik heb nu tele en adsl van Alice. Werkt prima en kost niet veel maar ik zou liever alles van Ziggo hebben.

  Jammer, jammer jammer. Wat zo mooi leek enige tijd geleden is nu een fiasco......... [​IMG]
   
 9. Hey Nick

  Houdt je brievenbus in de gaten. Ziggo komt zeer binnenkort met een update. Ze gaan in Boxmeer behoorlijk wat aanpassingen verrichten die het wel mogelijk zouden moeten maken. Ik heb een postcode lijst die kan afwijken van de postcode check, dus stuur maar een PB dan kijk ik even voor je.

  Ronald
   
 10. Nieuw Topic geopend

  Voor iedereen die de ontwikkelingen wil volgen over de toekomst van EttHome / Ziggo in de Gemeente Boxmeer wil volgen heb ik een nieuw topic geopend waar ik de laatste updates zal weergeven over het project in Boxmeer. In dit topic zal dus vanaf nu voorl verwezen worden naar: http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?p=223405#post223405 om niet alles dubbel te hoeven doen en om een centrale plaats van informatie te hebben. :-P
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina