1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

ETTHOME Gebruikers worden ZEER benadeeld

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door rbouwm, 7 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. vervelende situatie

  Wanneer ik het via de normale ziggo site en dan de pakketten selecteer zie je duidelijk dat het NOG NIET leverbaar is op pc 5831. Ben waar ik nu woon al vanaf het begin een gebruiker geweest van @home en nooit een centje pijn. Jammer dus dat het nu niet meer gaat. Bij de overschrijving naar Boxmeer hebben ze mij ook automatisch uit geschreven vanaf de datum in september dat ik daar kom wonen.. alleen tv en digitale tv was mogelijk.
  Ben nu op zoek naar adsl waar ik ook eventueel weer snel vanaf kan, hopende dat @home of @ziggo. snel hier verandering in brengen zodat ik en iedereen ook van de voordeelpakketten kunnen genieten....... eigenlijk een vervelende situatie.
   
 2. ziggo alles in 1 pakket niet mogelijk

  Beste Fighting,

  Is het misschien mogelijk om op een of andere manier erachter te komen hoe die persoon in Vierlingsbeek dit heeft geregeld. Kan deze persoon ook de snelheden halen die Ziggo aangeeft.

  Het is misschien de oplossing voor de etth gebruikers die niet tevreden zijn.

  Edwies

   
 3. Hai Fighting,

  Ja zeg dat zou inderdaad een strak plan zijn.
  Als wij zouden weten hoe je vriend dat heeft gedaan om via een modem te kunnen werken

  wij zouden daar ook wel intresse in hebben.

  Groet.
   
 4. Dit is dus niet mogelijk in een aantal gebieden in postcodegebied 5831. Het is het proberen waard, maar verwacht er niet teveel van als inde straat niemand anders een regulier Ziggo abonnement heeft.
  Ik hoop dat onze gesprekken met Ziggo hierover meer duidelijkheid zullen geven.
   
 5. Hij heeft dit direct bij Ziggo kunnen doen; snelheden zijn gewoon wat op de website staat (wordt binnenkort 20Mb en kan zelfs naar 50Mb bij duurste pakket) !

   
 6. ziggo etthome

  Ik heb ook aan de tefefoon gehangen , om de overgang van mijn oude woning naar Boxmeer te regelen. Nou dat gaat dus mooi niet. TV kan ik mee overnemen. Internet leggen ze stop op de verhuisdag. M.a.w. ik kan er zelf maar iets gaan regelen is weer goed geregeld door Ziggo.
  Maar goed nu weet ik dat ik wanneer ik in de eternetstekker in de muurdoos plug ik al gelijk op internet zit, en vandaar uit moet ik het zelf maar regelen.. van een proefperioden wisten ze niets van?
  Zou ik er dan gelijk aan vast zitten?
   
 7. Internet zetten ze stop in je oude huis... en dan plug je de ethernetkabel in het nieuwe huis in om verder te kijken?

  :shock:
   
 8. etthome of adsl

  Inderdaad, het klinkt ook als zeer vreemd en onwerelds in de oren.
  het was meer in de trend van (daar weten wij niets van) kreeg nog even na 20 minuten een vrouwtje van etthome en helaas kom je ook niet verder mee dan het verhaal van inpluggen opstarten exploder en komt dan in een aanmeldscherm.
  Nu ben ik in september over kan het dan pas gaan proberen. Dit houdt wel in dat ik dan een aantal dagen geen internet heb. Om een adsl tenemen gaat ook niet (mijn telefoonnummer is pas 8 september werkend, kan dan pas beginnen met aanvraag. ) brrr jammer allemaal.
   
 9. Je zal toch eerst een abonnement moeten hebben op dat nieuwe adres... misschien denk ik te logisch na, maar dit snap ik niet.
   
 10. van etth naar alles in 1 van ziggo

  Hallo etth gebruikers,

  Vandaag stond de serviceauto van ziggo bij ons in de straat en heb ik de monteur aangesproken over het probleem met etth in de gemeente boxmeer.

  Volgens de monteur kun je dus in de hele gemeente boxmeer het alles in 1 pakket bestellen, behalve op postcode 5831, dit zijn volgens mij enkele wijken of de gehele woonplaats boxmeer.

  Ik heb dus vandaag toch maar het alles in 1 pakket besteld.

  Ik laat nog wel weten hoe dit verder afloopt, ik hoop goed gezien de eerdere poging in Vierlingsbeek.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina