1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

Docsis 3.0 modem, wie heeft hem al ?

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door dutchy_40, 7 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Hier ook gewoon een standaard upgrade,

    Zo moeilijk is de inhoud ook weer niet van het doosjes

    modem + lange UTP + korte UTP + stroomstekker & brief

    [​IMG]


    Eerst modem met kabeldraad verbonden, toen UTP (lang erin en naar de laptop, stekker erin, en laptop aansteken

    op de statuspagina stonden geen rare dingen ( not connected )
    pagina zoals in het briefje stond van module 3 "activatie"
    code's overtypen, en na 5 minuten eerste connectie, en na 10 minuten was de formware ge-update naar 05-02-2009

    speedtest gaf bovenstaand resultaat, zal wel beter gaan worden in de loop van de dag

    [​IMG]
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 12 aug 2009
  2. Vanochtend een Touchstone binnengekregen. Wilde de eerste keer niet, raakte in een reboot loop. Power eraf, even gewacht en toen deed ie het wel.

    Snelheid OK, stabiliteit nog te vroeg om te zeggen.
     
  3. Vandaag ook binnen gekregen!:pompom:
    Na het eten ook even aansluiten!:applause:
     
  4. hier ook vanochtend een tnt bezorger
    heb modem direct aangesloten
    en nu 47 MB down en 4-5 up

    grt

    mark
     
  5. Heb hem vandaag ook gekregen ( hier in het noorden van Drenthe) zonder van tevoren een email over gekregen te hebben. zal hem vanavond ff aansluiten
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 12 aug 2009
  6. Afgelopen vrijdag het mailtje gehad... Vandaag eerste aflevering van het modem misgelopen.
     
  7. Aangesloten Arris Touchstone:

    [​IMG]

    [​IMG]

    lijkt me goed!!:applause:
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 12 aug 2009
  8. Het was een latertje vandaag voor TNT.
    Modem zojuist afgeleverd bij me ( toch ruim een week gewacht ). :pompom::pompom:
    Het is ook bij mij een Arris Touchstone, ga hem meteen aansluiten. :wink:
     
  9. Modem vandaag binnen gekregen en vanavond direct maar aangesloten. In eerste instantie lukte de activatie niet met de korte UTP kabel. Oude modem weer eens aangesloten en in dit draadje de activatie procedure gevonden (die had wat mij betreft best in de begeleidende brief van ziggo mogen staan, dus hallo ziggo medewerkers "verbeterpuntje").

    Met de lange UTP lukte het daarna wel om de activatie op te starten. Het kan natuurlijk ook zijn dat ik bij die eerste poging te ongeduldig was...

    Daarna toch modem weer af moeten zetten en na opnieuw opstarten zowel telefoon en na reboot van mijn router ook internet.

    [​IMG]

    Download valt tegen, is nauwelijks beter geworden, maar upload is wel OK.
    Ik vermoed dat mijn router het niet meer trekt :cry:
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 12 aug 2009
  10. Waarschijnlijk een kwestie van te snel en te ongeduldig. Ligt toch echt niet aan je kabel bij je eerste installatie. Kan 30 tot 60 minuten duren. (handleiding). Maar ook sneller, bij mij was het ongeveer 10 minuten. Daarna activatiecode ingeven. Ook daar wordt vermeld dat als het modem niet doorstart een reset moet gebeuren. (handleiding online).
    Reset (10 seconden zonder voeding). Opstartprocedure wordt gestart, ongeveer 5 minuten en alles is toegankelijk.

    Als je upload goed is, moet je een download hebben van max. 20?
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina