1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Docsis 3.0 modem, wie heeft hem al ?

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door dutchy_40, 7 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Je gooit inderdaad olie op het vuur hiermee. Vooral omdat het bericht dat jij aanhaalt, niets zegt over het feit dat de deadline niet wordt gehaald.
  Lees het bericht van Ziggo maar eens goed.:thumb up:
   
 2. Ik denk dat hij doelt op het feit dat andere abonnementsvormen pas later aan de beurt zijn. Maar dat is natuurlijk geen nieuws.
   
 3. nieuwe modem ontvangen

  nieuwe modem vandaag op postkantoor postcode 1991Mb opgehaald,ik was lekker op vakantie.
  Oude modem losgekopeld nieuwe aangesloten stekker er in .
  5 min moeten wachten (let op wel router er tussen uitgehaald) hier na verscheen aanmeldt scherm code ingevoerd en dan is het een kwestie van wachten ik heb na 10 min stekker van modem er 10 sec uitgehad toen weer aan en na 20 min had ik onderstaande snelheden.Hierna heb ik de router er tussen gezet met alle instellingen van vorige modem en alles werkte perfect ik gebruik de sitecom N300 router type WL-183 daarbij heb ik een sitecom WL-182 usb adapter maar deze gebruik ik niet ik gebruik gewoon het ingebouwde G netwerkkaartje van mijn laptop en zet daar binnen kort een een N kaartje in.
  Kortom voor een leek vindt ik de beschrijving voor installatie vrij bekropt.
  Het is meer een kwestie van logies nadenken.

  direct op modem (bedraad)
  47.55 Mb/s DOW
  4.45 Mb/s UP

  via sitecom WL-183 router onderstaande

  draadloos via G netwerkkaartje in laptop
  24.84 Mb/s DOW
  4.68 Mb/s UP

  draadloos via sitecom 300N usb stick ( WL-182) in laptop
  28.47 Mb/s DOW
  4.50 Mb/s UP

  Ik ben tevreden
  [​IMG]
   
 4. Ach ja, bezit van de zaak is einde van vermaak...........
  Daarom wacht ik maar geduldig het mailtje en het modem af.

  Vr. gr.
  Internetter.
   
 5. Plaats : Voorburg.
  Mailtje ontvangen op 7 augustus. Het wachten is begonnen.....
   
 6. Waarom router er eerst tussenuit gehaald? Zou toch gewoon moeten werken met de router er tussen?
  Volgorde: modem aansluiten, voeding, daarna router aansluiten, voeding en ipadres van modem wordt overgenomen door router.....
   

 7. Klopt als ene bus

  Wat nog leuker is,
  na 2 weken 50 Mbit is het "normaal" en begint het gedoe opnieuw

  wanneer heb IK de 80 Mbit nu eens... zucht... duurt zo lang. .. ...:thumb up:
   
 8. Ja, zo gaat het inderdaad. "80Mbit, wie heeft het al?" Ik weet eerlijk gezegd nog niet wat Jan&alleman aan deze connectie heeft, het is namelijk echt wel erg snel. Voor de mensen die ongecomprimeerde bluray's halen? Doe ikzelf niet aan, x264 720p of 1080p is mooi genoeg. Met mijn oude wanadoo account kon ik ook al veel sneller downloaden dan ik kon kijken. Wat de meeste mensen doen is een beetje benchmarken op speedtest en dan de results gaan posten. Ja, leuk, en dan? Streaming video? Lukt ook wel om in HD-kwaliteit te kijken op een adsl aansluiting. Dus wat heb je aan 50/120Mbit? Puur voor de sport, ik moest het zelf ook gelijk hebben, maar het is een beetje overkill. Zelfs al zou je al die ongecomprimeerde blurays pakken, dan ben je er met het huidige aanbod met 3 of 4Tb ook wel. En daar zit dan ook nog een hoop rotzooi bij, dat wil je niet eens hebben. Ik ben ook gegaan voor docsis3, maar een beetje stabiele connectie gaat voor alles. Dat doet de motorola bij mij wel naar behoren.
   
 9. Ik ben bang dat de mod weer ff zijn neus moet laten zien. De sfeer in dit topic gaat langzaam aan de haal. Men begint zich weer zachies aan elkaar te storen en "met propjes" te gooien.
  We zien steeds meer post langskomen van "ik heb nog geen mail gehad" en ergernis over de distributie, waarbij men kennelijk nog steeds niet doorheeft dat het random gebeurd.
  Dit topic heeft zo nog weinig toegevoegde waarde zeker nu het wat melig wordt en er steeds vaker offtopic wordt gereageerd. Als dit zo blijft dan gooien we dit dicht.
   
 10. docsis 3.0 modem

  zou moeten werken ja maar gezien de ervaringen van mede forum gebruikers heb ik dit uit voorzorg gedaan .Als het met router er tussen niet werkt ga dan maar zoeken is het de modem of de router dus uit voorzorg. Leek me handiger om in stappen aan het werk tegaan.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina