1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Docsis 3.0 modem, wie heeft hem al ?

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door dutchy_40, 7 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Thnx Cees,

  Ik haal idd wel gewoon de volle snelheid, maar dan weet ik iig dat het niet aan mijn modem legt.

  Ik kan nu trouwens uit ervaring spreken, dat je het modem (Arris) gewoon met rust moet laten... heb de UTP kabel pas aangesloten (direct van modem op pc) toen het online lampje branden en de UP en DP lampjes klaar waren met knipperen.

  Daarna de activatiepagina gekregen en 1 keer geactiveerd. Na een aantal seconden tot een minuut herstarten het modem zich vanzelf. Hierna heeft hij zichzelf nog een keer of 2 reboot en is hierna zonder peaks en downs online gekomen. :lol:
   
 2. Is het op basis van het onder punt 4 genoemde niet handiger/verstandiger dat ik de computer direct via de router met het momen te laten communiceren bij het activatieproces?
  ('k Ben nog in afwachting van het nieuwe modem en moet het activeringsproces nog doorlopen.)

  Vr. gr.
  Internettter.
   
 3. Geen idee, ik ben liever 'in control' en met een directe pc-aansluiting heb je in elk geval geen problemen met een router die het niet goed doet. Zodra alles goed werkt dan pas de router ertussen scheelt je veel foutzoeken als het niet wil werken.
   
 4. Daar is veel voor de te zeggen.

  Bedankt.

  Vr. gr.
  Internetter.
   
 5. modem binnen maar niet kunnen activeren, ziggo heeft storing in mijn regio 2134ZR. Oude modem maar weer aangesloten. Morgen weer opnieuw proberen:censored::censored:
   
 6. Hehe eindelijk ben ik echt helemaal van de partij. Nu moet ik zeggen dat ik altijd tevreden ben geweest met casema en daarna ziggo op mijn locatie. Deze problemen van vandaag zijn eigenlijk mijn eerste problemen die aan ziggo/modem liggen. Na meerdere reboots van het modem heb ik nu wel een volledige upload :D wel is het modem in de laatste 2 uur toch al 2 keer zijn connectie kwijt geweest waarbij hij wel weer DS krijgt maar geen US als je hem dan uit en weer aanzet komt hij weer prima terug :S magoed eerst maar is een weekje kijken hoe het allemaal loopt :rolleyes:

  [​IMG]
   
 7. Ik had de eerste paar dagen ook wat problemen met mijn upload snelheid, sinsdien niet meer hoeven te resetten en ik had deze modem al in april draait uiterst stabiel
   
 8. Wat ging er mis met activeren ??

  Want het is geloof ik standaard dat je een melding krijgt dat activeren mislukt is. Als je daarna op F5 drukt in je browser en voor 'opnieuw versturen' kiest, dan lukt het activeren heel vaak wel en krijg je een melding dat alles gelukt is.
   
 9. Haal hem eens van de router af, en probeer rechtstreeks modem/kabeltje/pc te activeren je zal zien dat het dan wel probleemloos gaat.
   
 10. modem is tijdens het activeren rechtstreeks op pc aangesloten. Melding van storing komt rechtstreeks bij de HD van Ziggo vandaan, werd voordat ik iemand te spreken kreeg al deze melding en werd bevestigd door de sprekende persoon.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina