1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Docsis 3.0 modem, wie heeft hem al ?

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door dutchy_40, 7 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Dit probleem had ik dus ook. Daarna maar eens even een lange tijd van de stroom gehaald (kwartiertje) en daarna was dit probleem voorbij gelukkig.
   

 2. Bij mij was enkele dagen 1 dag. donderdags mail binnen vrijdagmorgen modem binnen.
   
 3. Tja, geduld is een schone zaak, maar als je bij andere leest dat ze hem binnen 1 a 2 dagen ontvangen hebben en ik na 4 dagen nog niets dan ga ik me toch "zorgen" maken.

  Misschien is het wel beter dat ik hem pas na het weekend ontvang en aan kan sluiten, zit ik in ieder geval van het weekend niet zonder internet.:eek:
   
 4. Ja, wat dat aangaat is het net zakdoekje leggen :pompom::oyeah:
   
 5. Ja, zeker als je leest dat je niet hoeft te tekenen voor ontvangst! In principe kan zo'n modem dus overal verdagen...
   
 6. Ik haal anders 289Mbyte/sec vanaf een RAID 5 met 4 F2's, da's ruim meer dan een GBit kaart kan verstoken.
   
 7. Bedankt voor de tip. Op dit moment draait hij al 3,5 uur zonder herstart dus wacht het nog even af. Maar mocht het weer gebeuren ga ik het zeker even proberen.
   
 8. Als je hem pas hebt, haalt hij nog nieuwe firmware op en zo. Ik denk dat je het modem de eerste paar uur beter met rust kunt laten en pas na een nachtje slapen eens moet gaan kijken of er iets aan de hand is. Als je hem reboot tijdens die processen duurt het vermoedelijk alleen maar langer. Dus activeren en dan lekker met rust laten.
   
 9. Denk inderdaad dat dit het beste is. Draait nu nog steeds zonder een reboot meer dus gaat goed en was ook mij doelstelling om evt pas morgen weer dingen te proberen als het zo zou blijven maar tot op heden niets meer aan de hand en een tevreden Ziggo klant.
   
 10. Vandaag besteld Afspraak 18 augustus installatie val mee toch?:grin:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina