1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Docsis 3.0 modem, wie heeft hem al ?

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door dutchy_40, 7 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. heb gehoord van iemand die daar gewerkt heeft
   
 2. Als mensen die er nu werken en weten hoe het zit zeggen dat er voldoende modems zijn zou je die dan niet geloven en wel iemand die er vroeger gewerkt heeft en zelf niets met de nieuwe modems te maken heeft gehad ? Ook als elke dag mensen nieuwe modems ontvangen ?? Duidelijk broodje aap verhaal dus lijkt me.
   
 3. Heeft gewerkt maar nu niet meer. Daar heb je wat aan. Zeker een directielid?
   
 4. Had die persoon beter kunnen blijven werken. Had ik nu een modem en een splitter gehad! :schater:
   
 5. gaat een hele topic over welke wel en welke niet die van jouw niet,
  zijn wan naar lan snelheid is niet hoog genoeg.
   
 6. Ik heb die kabel nu uit het doosje gehaald en inderdaad daar zijn de vervolginstructies. Vreemd want voor een omruilactie heb je toch geen nieuwe kabel nodig dus dat doosje had ik verder met rust gelaten. Gelukkig is het aanmelden toch gelukt maar dat was uit ervaring want pasgeleden had ik nog een motorola opnieuw moeten aanmelden.
   
 7. Er zijn gebruikers die nog cat 5 kabels gebruiken en bij deze snelheid/modems zijn cat 6 de vereiste. Vandaar dat er een kabel wordt bijgeleverd, neem ik even aan. Heb de modem zelf nog niet en werk ook niet bij Ziggo, dus 100% zeker weet ik 't dus helaas niet.
   
 8. Cat5e lijkt me ook wel voldoende?

  Heb ook net mailtje ontvangen dat modem onderweg is. Ik zie hier alleen maar draadloze routers vermeld, zijn er ook mensen met een alleen bedrade router die de juiste snelheid nu en in de toekomst kan halen?
   
 9. En ik wacht nog steeds...:giveup:

  8831
   
 10. Ik wilde ook een enkel bedrade router. Die vind je dus niet, ik heb ook niet echt lang gezocht. Ik heb zelf de dlink dir-655 aangeschaft, waarbij de 3 antenne's samen met het verpakkingsmateriaal rechtstreeks de vuilnisbak in zijn gegaan. Ik heb niets met wireless, geen laptops hier.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina