1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

Docsis 3.0 modem, wie heeft hem al ?

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door dutchy_40, 7 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. zal best sneller zijn maar zonder router werken de andere 4 computers niet dus wat heb ik daaraan, ben blij na 3 uur pielen dat het werkt,
    even goed bedankt voor het meedenken, ik heb inderdaad een oude router
    met de tijd ga ik hen vervangen.:thumb up:
     

  2. Dan weet je in ieder geval of het aan de router ligt of niet, kun je dat even uitsluiten, draadloos zal altijd wat achterblijven. maar vaak is inderdaad een oude router oorzaak van het niet kunnen halen van de volledige snelheid.
     
  3. Best komisch.... Rond 15 juni hadden we het docsis 3.0 modem gekregen, omdat we toen recent waren overgestapt van Z3i naar Alles in 1 (op alle brieven stond ook nog Z3i).

    In relatie met:
    http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showpost.php?p=174663&postcount=191
    Echter waren er zoals altijd een paar smart ass guys die het dus volkomen mis hebben gehad (:schater::oyeah:) en ik heb nu dus 2 Docsis 3.0 modems (zojuist die van Allesin1Extra gekregen).

    Iemand die nog zo'n ding wil hebben? :roll:
     
  4. Zij er in heerhugowaard al mensen met alles in een extra, die het nieuwe
    docsis 3 modem al hebben?
     
  5. Ja wil ik wel hebben, kan met Ziggo nog wel even duren:wink:
     
  6. En hoe ga je hem activeren :oyeah:
     
  7. Vandaag de MoDem geïnstalleerd, een makkie in elk geval. Alles werkt in één keer geen enkel probleem. Feitelijk kan een kind de was doen, maar ik moet er eerlijk bij zeggen, dat ik netwerk/systeembeheerder ben.
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 23 jul 2009
  8. Toch wel iets dat ik me af vraag. Als ik die nieuwe activerings brief erbij doe (die code is tevens anders dan de oude), zou dit moeten werken.... Ookal was het sarcasme en mag ie lekker ergens in de kelder gaan stofvangen. :mrgreen:
     
  9. Vorige week woensdag de mail dat ik een nieuw modem krijg, en zaterdag een pakketje met een Arris modem. Meteen aansluiten en na ca. 15 minuten kon ik activeren. Werkt sindsdien allemaal prima, nog geen verbroken verbinding gehad (gemerkt).

    Ik merk wel dat de eerste dagen de response tijd nogal schommelde, met af en toe pieken tot 100ms. Sinds afgelopen nacht is deze echter vrij stabiel rond de 10ms.

    Snelheid is ca. 48mbit down en 4mbit up, niks te klagen dus. Wel lekker om met ruim 5MByte/sec uit nieuwsgroepen te kunnen downloaden :)
     
  10. Krijg net een email van Ziggo, dat ze per ongeluk mijn modem naar jouw gestuurd hebben. Zal mijn adres even pm'en. Kan je hem opsturen. :frons:
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina