1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Docsis 3.0 modem, wie heeft hem al ?

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door dutchy_40, 7 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Bedankt voor de snelle reactie.

  Hopelijk komt die Docsis 3.0 modem snel :).
   
 2. Net een brief gehad van Ziggo

  de komende week worden er onderhoudswerkzaamheden gedaan in onze wijk.

  Zoals bekend wordt Deventer momenteel overal voorzien van glasvezel... Ziggo kan niet blijven afwachten :mrgreen: Gaan we soms binnenkort al over op EuroDocsis 3.0?? Beetje spannend wel, ja... :wink:
   
 3. Zoals vermeld, van de zomer.
   
 4. Ach, je moet maar bedenken, wat de meeste mensen zich niet realiseren, het kabelnet van Ziggo bestaat voor 98% uit glasvezel. Alleen het laatste stukje van verdeelkast naar de woning is nog coax....
   
 5. En het duurd zeker nog wel jarennnnnnnnn voordat heel NL glas heeft

  Of misschien wel niet eens krijgt door alle plaatsen
   
 6. Ik heb gister een brief gekregen van Ziggo dat ik over enkele werkdagen een Eurodocsis 3.0 modem krijg. :pompom:
  Ik heb momenteel nog 30 Mbit/s downloadsnelheid en dat wordt dan als ik de nieuwe modem heb verhoogt naar 40 Mbit/s, de uploadsnelheid blijft hetzelfde.
  In de brief staat ook dat vanaf 1 juli de downloadsnelheid weer wordt verhoogt naar 50 Mbit/s en de uploadsnelheid naar 5 Mbit/s.
  Ga zo door Ziggo :thumb up:

  David
   
 7. Sowieso. En juist de grootste steden komen vaak als laatst, vanwege de enorme moeilijkheden van het aanleggen van nieuwe aansluitingen door een grote stad. Kleinere plaatsjes zijn makkelijker te voorzien, kunnen ook beter bij wijze van proef aangesloten worden, etc. De trend is ook duidelijk dat die variant van glasvezel voorlopig voornamelijk in kleine plaatsjes wordt aangelegd.

  Overigens hebben jij en ik al een verbinding met een glasvezelnetwerk. Huh? Jazeker, dat Ziggonetwerk (en bij UPC) is merendeels glasvezel. Iedereen heeft zijn mond er vol van dat Reggefiber e.a. nieuwe glasvezelkabels in de grond leggen, maar ze lopen gewoon achter... Niet exact hetzelfde verhaal, maar met smart wachten op glasvezel terwijl je al praktisch (afgezien van de coax) op glasvezel zit blijft grappig.
   
 8. Klopt hier in de wijk is tot het wijkcentrum glas en daarvandaan is gewoon coax dus 90% glas
   
 9. Ik heb ook het Arris Eurodocsis 3.0 modem mogen ontvangen en upgrade dus automatisch van Z3i naar Alles-in-1 Extra.

  Als ik nu het modem aansluit dan brandt alleen de powerknop en het DS lampje blijft knipperen. Voor de rest alle lampjes uit.

  Betekent dit dat ik wel mijn pc rechtstreeks kan aansluiten en de activatie op gang kan zetten? In de begeleidende brief lijkt te staan dat eerst alle lampjes moeten branden en dit proces 30 tot 60 minuten kan duren?
   
 10. @FraFra, je geeft zelf al antwoord op je vraag. Het kan 30 tot 60 minuten duren tot alle lampjes branden. Dus gewoon even wachten.
  Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 2_2_1 like Mac OS X; nl-nl) AppleWebKit/525.18.1 (KHTML, like Gecko) Version/3.1.1 Mobile/5H11 Safari/525.20
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina