1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo steelt 8 zenders weg bij analoge abbonementen?

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door now line on the horizon, 6 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ziggo steelt zomaar 8 analoge zenders weg, terwijl de abbonementskosten het zelfde blijven????? Dit is een grofschanddaal, vervolgens zou ik dan een digitale ontvanger van 100Euro moeten kopen om mijn zenders
  wel te kunnen zien, en als je goed beeld wilt hebben moet je een
  ontvanger van 200 euro kopen,??:mrgreen: Zijn ze helemaal geestelijk gestoord
  geworden bij ziggo?? Ik hoef geen digitale tv, want IK WIL ANALOGE , DEZE IS : is namelijk super makkelijk in gebruik , werkt altijd en jekunt super snel zappen, zonder problemen meerdere tv's aansluiten en geen geleur met extra kastjes, kabels, cards, en afstandbedieningen.!!
   
 2. ......en nu zeker nog terug naar de ZW/W TV ? :rolleyes:
   
 3. Eerst de lokale prof voetbal club in rook op...
  En nu nog 8 zenders ook.

  Vooruitgang is slecht !
   
 4. Door het weglaten van die zenders worden geen kosten bespaard. Zij worden namelijk nog wel gewoon doorgegeven, zij het alleen digitaal. Dat de abonnementskosten dan ongewijzigd blijven is niet meer dan logisch, analoog of digitaal kijken gaat met hetzelfde abonnement.

  De reden van het verwijderen van die zenders is ook toegelicht in die folder, heb er zelf ook één. Door het verwijderen van die zenders komt er bandwijdte vrij zodat andere diensten waar wél vraag naar is, beter geleverd kunnen worden.

  Digitaal kijken is geen verplichting. De zenders die weggelaten worden, zijn die die zowel het minst bekeken alsook het minst gewaardeerd worden door klanten. Voor degenen die hier toch door benadeeld worden geeft Ziggo de mogelijkheid van €25,- retour op de aanschafprijs van een digitale ontvanger. Met die ontvanger kan je dan, voor hetzelfde geld, 60 zenders in digitale kwaliteit ontvangen.

  Kortom, het enige wat je voor digitaal kijken betaald is de digitale ontvanger, eenmalig. En daar geeft Ziggo je dus een korting op naar aanleiding van deze wijziging.
   
 5. En middels de elders op het forum genoemde eredivisie live actie krijg je de decoder plus smartcard voor maar 49.95 wat zelfs nog goedkoper is.
   
 6. Er zijn nu al diverse keren analoge TV kanalen verwijderd en de daardoor vrijgekomen ruimte is niet in gebruik genomen. Ook beweer je hier even tussen neus en lippen door dat er géén vraag zou zijn naar de verdwenen analoge kanalen terwijl er wél vraag zou zijn naar andere diensten waarbij je niet aangeeft om welke diensten het dan zou gaan. Voor de duidelijkheid: Video On Demand zit er al op voor het verwijderen van de analoge kanalen en ook in de digitale TV Transport Streams zit meer dan voldoende ruimte voor uitbreiding van het aantal kanalen aangezien er de laatste tijd ook diverse digitale TV kanalen zijn verdwenen waar niets voor terug gekomen is.

  Op basis van welk openbaar onderzoek beweer je dit nu weer? Ik doe mee aan verschillende onderzoeken van Ziggo en nog nooit is mij als klant gevraagd om de analoge TV kanalen in waarderingsvolgorde te zetten of om aan te geven welke kanalen van mij wel weg mogen. Dit is weer zo'n typische niet verifieerbare helpdesk uitspraak om het verdwijnen van kanalen goed te praten.

  Vreemd dat Ziggo kennelijk wel "onderzoeken" doet om het laten verdwijnen van analoge en/of digitale kanalen goed te kunnen praten, maar bij die onderzoeken dan vergeet om te informeren of klanten via een losse houtje touwtje ontvanger digitale TV willen kijken. Ik hoef geen grootschalig onderzoek te doen om te weten dat er genoeg mensen zijn die niet met een ontvanger overweg kunnen en dus als gevolg van deze actie van Ziggo met weer een kleiner kanalen pakket komen te zitten voor hetzelfde abonnementsgeld.
   
 7. Digitale zenders zouden ook wel minder worden, want dit wordt allemaal HD.
   
 8. Ook terug naar de bakelieten analoge telefoon met draaischijf, opgehangen aan de muur?
   
 9. Of het nu echt handig is om je als ziggo medewerker op deze wijze uit te laten betwijfel ik. Archie en anderen hebben namelijk wel een punt...
  Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95_8GB/15.0.015; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413
   
 10. Die werkt nog steeds, in ieder geval bij KPN. Bij Ziggo weet ik trouwens niet of ze pulse dialing ondersteunen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina