1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo snelbrowser

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door kingpin!, 6 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Er is nu een mogelijkheid om snel online nieuws op het scherm en daarvoor eigen nieuwsbronnen te selecteren.
  Er is nu de gratis Snelbrowser van Ziggo Met de Snelbrowser (een klein hulpprogramma) haal je automatisch het laatste nieuws binnen van de websites die je anders af moet surfen. Ook je nieuwste Ziggo e-mails en het actuele weer en verkeer worden meteen getoond. Je kan de nieuwsbronnen van de Snelbrowser geheel naar eigen wensen en voorkeuren inrichten. Daarnaast kun je direct je favoriete (web)radiozender aanzetten.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 6 apr 2009
 2. Nou ja een veredelde rss-reader, kan handig zijn als je je Ziggo mail gebruikt en/of graag internetradiozenders luistert. Misschien ook leuk te combineren met Ziggo nieuwsgroepen?
   
 3. Zolang het maar verstookt blijft van reclame of verplichte klantenbinding acties best interessant.

  W.
   
 4. Als je het moet downloaden & installeren (vanuit de kabelboer) verlies ik opeens mijn interesse en kan ik op m'n klompen aanvoelen dat commerciele gedachten er achter zitten... Maar ik laat me overtuigen door de reakties. :cool:

  Gert.
   
 5. Is dit een nieuwe browser of gewoon een soort front-end. In het laatste geval zal ik het niet gebruiken omdat daar standaard je computer langzamer van wordt (en ook het internetten)
   
 6. Tja, en iedere applicatie kost performance, maar dat valt met dit vrijwel in het niet. Hangt natuurlijk ook af van wat je daarmee vervolgens aanklikt.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina