1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Kortingsactie in Culemborg

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door JosTM, 6 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Re:

  De bon is vandaag gearriveerd. Volgens de brief zou je de decoder in een servicebus van Ziggo in Culemborg kunnen halen op de genoemde dagen. We gaan het mooi eerst bij een normaal verkooppunt (Brenkman) proberen.

  Het blijkt dat de actie alleen via de genoemde servicebus kan. Mocht iemand het toch anders kunnen krijgen, hoor ik het graag. Maar waarom zo moeilijk, Ziggo? Waarom niet gewoon via een winkel in Culemborg?
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 30 mei 2009
 2. Ik denk dat je dat antwoord zelf wel kunt bedenken. Als je eenmaal in die servicebus staat kunnen ze gelijk een mooi verkooppraatje houden over wat Ziggo allemaal nog meer voor moois te bieden heeft.

  Vreemd vind ik het overigens wel dat ze je persé naar die bus willen laten komen. Bij een geheel vergelijkbare actie in Leiden kon de gratis decoder (nou ja, gratis, 15 euro inclusief smartcard) uitsluitend worden opgehaald bij het op de kortingsbon afgedrukte adres van een aan de actie deelnemende winkel. De decoders waren door Ziggo verdeeld over diverse elektronica winkels in de stad, maar het was dus niet zo dat de decoder bij een willekeurige deelnemende winkel kon worden afgehaald.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 30 mei 2009
 3. Ook mijn waardebon vanmorgen ontvangen.
  Van 2 juni tot 6 juni te gebruiken in de Ziggo Servicebus op de Varkensmarkt.
   
 4. Re:

  Zo, mijn ouders zijn nu ook digitaal. Even de decoder (Humax) aangesloten, uitleg gegeven (eerste opmerking van ze: scherp beeld) en de smartcard even via mijn ziggo geregistreerd. Nu even afwachten dat Ziggo de rechten van mijn kaart kopieert. Het was volgens ze vanochtend redelijk druk bij de bus (stond trouwens op 't jach ivm de markt).
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina