1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Levertijd Modem icm. Z3i abb.

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door jordi!, 5 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Zojuist met mijn 'oude' @home modem mijn Ai1+ geactiveerd en een email adres aangemaakt.
  Zonder problemen kwam daarna de verbinding tot stand. Even een speedtest gedaan en ik haal de juiste download snelheid :)

  Nu de lijn is geactiveerd heeft ziggo tot eind deze maand de tijd om mijn nummer te porteren. Ook als het tegen zit zou dat voldoende moeten zijn. Maar ja, dat blijft afwachten natuurlijk.

  Een dezer dagen zal mijn installatie pakket bezorgd worden. Dan is het een kwestie van modem wisselen en ik ben ook klaar voor telefonie.
   
 2. Het is ook heel erg logisch dat je nog moet wachten op de portering. Die wordt namelijk pas in gang gezet als je het modem hebt geactiveerd, en duurt dan ongeveer 7 werkdagen, waarin je gewoon nog belt via je oude provider, maar je al wel gebruik kunt maken van je nieuwe internetverbinding.

  En als je even erover nadenkt is dat de enige logische manier. Zou Ziggo al meteen beginnen met het nummer overnemen, en je zou het modem nog niet in huis hebben of nog niet kunnen activeren, dan zou je wél in de tussentijd zonder telefoon zitten!
   
 3. Een maand later,ik wil toch hopen dat ik niet zo lang hoef te wachten op mijn alles in 1 plus pakket..........:shock:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina