1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Humax loopt vast

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door DutchFox, 4 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Zojuist liep mijn Humax helemaal vast. Tijdens het afspelen bleef het beeld stil staan (alsof hij op pauze stond) en er gebeurde niets als je op de afstandsbedieningknoppen drukte. Ook de aan- en uitknop op het apparaat deed niets. Uiteindelijk heb ik de stroom er af gehaald met de wipschakelaar aan de achterkant en alles lijkt weer normaal te werken.
  Mijn dochter was iets aan het kijken wat op de harddisk stond. Ik weet niet wat ze gedaan heeft, maar het lijkt me niet iets te zijn wat door een bedieningsfout wordt veroorzaakt.
  Iemand die hier ook ervaring mee heeft en weet hoe dit veroorzaakt en eventueel in de toekomst te voorkomen is?
   
 2. Ik had dat met m'n eerste Humax aan de lopende band, die heb ik omgeruild voor een nieuwe. Hopelijk blijft het bij jou bij één keer.
   
 3. Kijk even of je de laatste software update hebt.
   
 4. Er is (nog) geen nieuwere software voor de humax 5050c.
  Out of the box is dus de laatste
   
 5. Alvast bedankt voor de reacties.
  Ik weet niet of dit helpt, maar op het moment dat de boel vastliep was er een timeropname bezig. Dochterlief zat op dat moment naar een film op de PVR te kijken. Na het stroomloos maken en weer aanzetten, was er in de medialist bij de betreffende timertopname een symbooltje te zien dat mogelijk stroomstoring betekent: Een filmbeeldje met een bliksemflits er door. De timeropname was halverwege onderbroken door de vastloper.
   
 6. Is bij mij nu twee keer voorgekomen (ongeveer 1x in de 2 weken)... ook zonder dat er een opname loopt. De 5050 reageerd nergens meer op. Even de power er af en er weer op en alles gaat weer zoals het hoord.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina