1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Favorieten volgorde Cisco 8455

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door dayak, 4 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Weet iemand of het mogelijk is de Favorieten lijst van de Cisco in een eigen bepaalde volgorde is in te stellen , of dat door middel van een update mogelijk kan worden gemaakt ? ik wil gewoon 1 favorieten lijst met de door mij gewenste volgorde van zenders gebruiken.:mrgreen:
   
 2. Als dat nu nog steeds niet mogelijk is dan acht ik de kans zeer klein dat het ooit nog mogelijk gaat worden. Ziggo/Casema is namelijk al sinds mei 2007 met deze ontvanger bezig en nog steeds ontbreken allerlei standaard zaken zoals bijvoorbeeld ondertiteling via teletekst. Voordat de Ziggo/Casema aan het "test traject" begon was er al een waslijst van bugs en tekort komingen bekend aan deze ontvanger en een recente firmware update heeft nauwelijks bugs van die waslijst opgelost. Niet helemaal onverwacht, want ook de Siemens M750 C IR is onder begeleiding van Ziggo/Casema op de markt gebracht met het bekende resultaat. Bij Ziggo/Casema is het niet bekend dat het verstandiger is om eerst te zorgen voor goede en probleemloze basis functionaliteit en pas daarna te beginnen met de introductie van nieuwe functionaliteiten.

  Per 6 april moet "Interactieve TV" (wat Video On Demand met Interactieve TV te maken heeft is mij ook niet duidelijk) Ziggo breed te gebruiken zijn en nog steeds is deze ontvanger niet af. Vreemd genoeg lijkt het erop dat Ziggo/Casema ook niet geïnteresseerd is in de resultaten van het "test traject", want anders hadden ze de Ziggo brede introductie beter nog een jaartje kunnen uitstellen.
   
 3. OEI !! dan gaat dat nooit lukken vrees ik
   
 4. Lijkt een beetjke op die acite van daewoo toen ze op de NL markt begonnen waren er ook een aantal "testrijders". Toen er nieuwe modellen op de markt kwamen bleken deze al uitontwikkeld te zijn voordat de test in NL afgerond was. Sowieso wisten de Koreanen van niets.....
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina