1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Actie Harddisk Recorder voor €99,- bij omzetten naar Alles in 1

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door Bas_Amstelveen, 4 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hallo,
  Eind 2008 is mij door de klantenservice aangebiden mijn Ziggo pakket om te zetten in een Alles-in-1 pakket. Ik kon dan voor €99 een Harddisk Recorder (met DVD speler) krijgen, dit leek mij een goede aanbieding. Na meermalen met de Klantenservice contact te hebben gehad (order was eerst niet doorgevoerd, daarna meermalen leveringsvertraging, etc.) heb ik vorige week een HD TV decoder gekregen (zonder opname functie en zonder DVD).

  Bij de klantenservice wordt ontkend dat deze actie ooit heeft bestaan (en werd ik redelijk onbeschoft voor gek verklaard). Ik kon €100 korting krijgen op een HD Decoder met opname functie.

  Anyway heeft iemand weet van deze actie en eventueel bewijsmateriaal. Volgens mij had ik deze actie destijds ook zien staan in een e-mail nieuwsbrief.

  Alvast bedankt.

  mvg

  Bas
   
 2. Die actie bestaat m.i. inderdaad niet. Kijk maar eens op de site.
  Wel een gratis SD decoder en misschien, als extra actie, een HD decoder (zonder harddisk) voor 99,-.
  Maar een harddisk Recorder met DVD speler zit helemaal niet in het leveringspakket van Ziggo.
   
 3. Actie verkeerd begrepen

  De actie (heb hier zelf ook gebruik van gemaakt) was dat je voor 99euro een HD decoder kon bestellen twv 299euro, waarbij HD staat voor High Definition (oftewel hogere resolutie, voor HD ready of full HD TV's), niet voor harddisc. (wat over het algemeen wordt afgekort als HDD) Ik kan me voorstellen dat alle afkortingen wat verwarrende zijn...
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 4 apr 2009
 4. Zowel de opnamefunctie als als ook de DVD speler zijn expliciet bevestigd. Heb net PM's ontvangen die de actie ook bevestigen

   
 5. Kennelijk begreep een medewerker het zelf niet helemaal met die afkortingen. Helaas, HD voor €99,-, HDD voor €229,- bij Alles in 1, zoals op de website staat.
   
 6. Ik weet niet van wie of wat de pm's afkomstig zijn, maar probleem is dat de actie zoals omschreven simpelweg niet correct kan zijn gezien een dergelijk apparaat niet bestaat in het Ziggo aanbod, en ook niet heeft bestaan.
  Blijft overigens naar als je zo verkeerd wordt voorgelicht...
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina