1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

SVB modem en router

Discussie in 'Internet - Eigen netwerk' gestart door BitByter, 3 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Nou, het is zover, vanmorgen is de monteur van Ziggo geweest om "Alles in 1 extra" aan te sluiten. Ik was zelf niet thuis maar mijn vrouw zou het wel aan kunnen zei ze, dus geen verlof hoeven nemen.
  Er is een modem geplaatst met het typenummer: SBV5121, welke dat is weet ik niet, dat is ook een vraag aan jullie :-) . Telefonie heb ik half. Ik kan zelf bellen maar ik kan niet gebeld worden. Dit zou ongeveer 1 tot 4 dagen duren. Voor de zekerheid gebeld naar Ziggo of de nummer portering gaat lukken. Dit zou geen probleem worden, want het is allemaal goedgekeurd.
  Met de router, D-Link DIR855, die ik zojuist heb aangesloten weet ik nog niet of alles zou gaan werken, maar in iedergeval kan ik nu internetten.

  Maar ik ging net even iets downloaden via usenet van Ziggo, maar het zag er leuk uit 3.xx MB/s maar naar 10 seconden niets meer, geen enkele download meer, hij ging niet meer verder. Kan dit aan mijn router liggen?
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 3 apr 2009
 2. Standaardmodem.

  Test het eens door de PC rechtstreeks op het modem aan te sluiten, dus de router er even tussenuit. PC uit, modem uit, paar seconden wachten, modem aan, PC aan.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina