1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo introduceert Interactieve Televisie

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door TheGrouch, 3 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.

 1. Dus op gelost :thumb up:
   
 2. Op zich vind ik het best redelijk dat je wat meer betaald, om die decoder gedeeltelijk terug te betalen. Maar wel jammer dat je daar zo'n bagger decoder voor krijgt. (als ik de reacties moet geloven)
   
 3. €209,- korting, wel wat meer dan redelijk toch ;). De belangrijkste problemen op het moment zitten'm op dit moment meestal niet in het apparaat (ja behalve het firmware-fiasco) maar in de levering van de dienst zelf. Niet dat dat het nou aantrekkelijker maakt, het apparaat kan nog zo goed werken, als er storing is heb je er weinig aan.
   
 4. Blijft misleiding m.i...
   
 5. Hoezo dan?
   
 6. €209,- op de advies-verkoopprijs misschien. Ik betwijfel ten zeerste dat Ziggo dat voor de Cisco's betaald heeft. Maar los daarvan is het een goede korting.
   
 7. knipperdeknip

  Overigens, het kan nog goedkoper door er een over te nemen van een van de minder tevreden deelnemers aan het testpanel. Nee, niet van mij.... ik hou m ;)
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 28 apr 2009
 8. Mijne is te koop !! Wie biedt een mooie prijs. Ik kan via de importeur de Humax HP PVR kopen voor 230 euro, dus wie dat er voor geeft, mag hem hebben....

  Stuur maar een PM als je interesse hebt....
   
 9. Absoluut, al heeft Ziggo de decoders voor 150 per stuk ingekocht dan geeft Ziggo nog veel weg. Alle kosten voor handeling en andere uren.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina