1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo introduceert Interactieve Televisie

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door TheGrouch, 3 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Prima hoor, maar waarom zijn er dan die testen vraag ik me af. Het lijkt mij handig om eerst de resultaten daar van af te wachten.
  Nu is het een leuk verkooppraatje met daarachter een niet goed werkend produkt.
   
 2. Precies... En diet test, die stelt helemaal niets voor. Zonde van de tijd en geld...
   
 3. Jazeker, die heeft geen harde schijf en ondersteunt dus ook geen live pauzeren of opnamefuncties, maar kan verder wel HD ontvangen en de andere functies van ITV gebruiken. Dit apparaatje is echter niet terug te vinden op de website. Vorige week meldde een verkoopmedewerker mij dat de Samsung €359 zou kosten, en met hetzelfde tweejarig abonnement als met de Cisco €90,-. Dit lijkt mij echter wonderlijk, dan zou hij maar €40 goedkoper zijn dan de Cisco, en voor €40,- een HDD erin is niet verkeerd!
   
 4. In de link die ik gepost heb staat dat ook allemaal.
  Daarom heb ik die link geplaatst. :censored:

  De richtprijs voor de Cisco interactieve HD-ontvanger met PVR bedraagt € 459,-. Met deze recorder is het mogelijk programma’s in HD TV kwaliteit op te nemen, en later op elk gewenst moment terug te kijken.
  De richtprijs van de Samsung interactieve HD-ontvanger (zonder PVR) bedraagt € 359,-.
  Het is ook mogelijk de ontvangers in combinatie met een tweejarig abonnement op het Interactief Totaal Pakket te kopen. Voor de Cisco-ontvanger betaalt men dan € 130,- en voor de Samsung-ontvanger € 90,-.
   
 5. Ik ben een beetje aan het rondkijken over Interactieve TV. Op diverse sites lees ik dat er veel problemen zijn met de Cisco ontvanger. Bijvoorbeeld op kieskeurig zie ik er veel. Nu weet ik dat dat niet de meest handige site is om objectieve informatie te vinden. Vandaar mijn vraag;

  Hoe presteert de Cisco ontvanger tegenwoordig met de laatste Firmware?

  En dan in het bijzonder;
  - Beeldkwaliteit
  - Geluidskwaliteit
  - Gebruiksgemak (menu, opnemen, basisfuncties etc)
  - Zapsnelheid (vergeleken met bv de Samsung of Humax decoders

  Ik ben met de huidige actie van Ziggo wel geinteresseerd. Liever zou ik een CAM oplossing kopen voor mijn Loewe TV, maar dat is gezien de CI+ ontwikkelingen denk ik niet handig. :(


  (is het handiger hier een apart topic van te maken?)
   
 6. Met een Cam module (ook CI+) kun je nooit gebruik maken van interactieve tv. Hiervoor zit namelijk in de ontvanger een kabelmodem ingebouwd welke de video's streamt naar je ontvanger. Hiermee worden ook de updates (volgens mij) en de tvgids binnengehaald zodat je een week vooruit kunt kijken voor de meeste zenders.
   
 7. Tsja, voor mij kun je de bug-en-wish list uit dit forum gewoon aanhouden mbt de problemen. De beeld en geluidskwaliteit zijn prima, hoewel er sinds de laatste firmware(!) soms haperingen in het beeld optreden.

  Verder is het, zoals je hier in vele antwoorden kunt lezen, een :censored: apparaat. Helaas weet ik geen goed alternatief voor HD decoderen gecombineerd met PVR functionaliteit.

  Misschien is de HUMAX 5050 wat voor je? Daar is een apart forumonderdeel voor, waar je meer info kunt vinden. Succes met het kiezen in ieder geval!
   

 8. Bedankt voor je feedback. Die Humax 5050 werkt toch nog niet met Interactieve TV?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina