1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

tcm dvb ondertiteling via cartoonnetwork kanaal

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door Vrijevogels, 1 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Blijft nog de vraag staan of Ziggo ook de 24 uurs versie van Cartoon Network kan doorgeven?

  Ik vraag mij dit ook af voor de zender JimJam die via de satelliet 24 uur is te ontvangen. Waarom wordt deze zender dan vanaf 20.00 u. door Ziggo onderbroken? De EPG van deze zender loopt na 20.00 u. wel gewoon door bij Ziggo.
   
 2. Gisteren iets vreemds meegemaakt TCM op kanaal 301 was weer te zien, het gekke is dat op kanaal 114 de film 'The Fugitive ' te zien was (zonder subs) terwijl de EPG de western 'The wild Rovers' aangaf ( op teletext stond wel 'The fugitive).
  Op kanaal 301 was wel de film 'The wild rovers' te zien met nl subs. Op teletext van kanaal 114 was deze film nergens te vinden , ook niet bij de UK programmering.

  Ik zou wel 's willen weten hoe dit allemaal in elkaar zit, je zou haast zeggen dat toch de verkeerde versie wordt doorgegeven maar ja de versie die op kanaal 301 zit is maar 12 uur te ontvangen dus verkeerde versie is het blijkbaar niet.
   
 3. Ha ja ik had dat ook.
  zat al te kijken 2 keer TCM maar was inderdaad verschillend.
  wel heel vreemd.
   
 4. als ik het goed heb,gaat het om de scandinavische versie die ze doorlussen vanaf de sirius-satelliet
   
 5. Is mij ook op gevallen, de films daarna waren volgens mij wel weer gelijk.
  Wel mooie dvb subs op kanaal 301 :wink: Mooie groote letters, de meeste kanalen geven van die kleine subs door via dvb. Vooral lastig voor oudere mensen. Wie weet komt er ooit nog eens een optie dat je de subs niet alleen aan en uit kan zetten, maar ook de letter groote zelf kan aanpassen.
   
 6. Zoals al vaker gezegd door mij op dit forum zijn wij ook voorstander van DVB ondertiteling en het is/was daarom jammer dat niet elke programma aanbieder dit aanbiedt.

  We (ziggo) hebben daarom inmiddels apparatuur geplaats/gekocht om zelf DVB ondertiteling te maken bij kanalen die dit niet aanbieden.

  We hebben deze apparatuur nu in gebruik voor:
  Discovery Science
  Discovery Travel & living
  Discovery World
  Hallmark channel

  De DVB ondertiteling is daardoor ook voor jullie beschikbaar (Ziggo breed) op bovenstaande kanalen, e.a. is nog wel in een test fase dus het kan komende week nog wel even een keer wegvallen. Alvast excuus hiervoor maar we wilden jullie de DVB ondertitels niet langer onthouden, maar mocht dus een keer een programma of zenders die hierboven staat geen DVB ondertitels hebben dan weet je waar het door komt.

  Zeer binnenkort gaan we ook deze apparatuur gebruiken voor TCM. Verwacht volgende week of de week erop. We hoeven hierdoor dus niet te wachten tot TCM dit aanbiedt we doen het dan zelf.

  TCM kijkers nog even geduld dus. En voor wat betreft de andere kanalen veel plezier met de DVB ondertitels (voor zover je decoder dit ondersteund).
   
 7. Dat is fantastisch.

  bedankt:wink:

  edit:
  gelukkig ook een mooi groot lettertype op die zenders:-P
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 14 mei 2009
 8. echt tiptop,al mag van mij het lettertype wel 1 tik kleiner....
   
 9. moa valt mee, laten we blij zijn dat er nu eindelijk DVB subs opzitten

  Straks als ik een 40" tv heb zijn de letters nog groter:mrgreen: maar ja ben er toch blij meer.
   
 10. Mee eens:wink:
  Indien mogelijk passen we nog e.a aan we zijn ook nog aan het testen. Maar mening hierover blijven altijd verschillen, hoe wet het ook doen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina