1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

tcm dvb ondertiteling via cartoonnetwork kanaal

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door Vrijevogels, 1 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Twigger niet gaan schreeuwen als je niet weet hoe het zit.:censored:

  De feed van Cartoon Network die heeft sinds anderhalve maand nederlandse DVB subtitels en deze geven we sindsdien dan ook gewoon door. De 24 uurs feed van TCM heeft GEEN DVB subtitels maar alleen de TXT subtitels. We zijn wel wakker maar er valt dus niks door te geven:wink: TCM die jullie na 21.00 zagen kwam dus van de feed van Cartoon.

  Heb hier al eens eerder gepost dat ook wij voorstander zijn van DVB subtitels. Ik ga in ieder geval nog eens informeren of TCM ook op de 24 uurs feed DVB subs kan toevoegen zodat wij deze ook aan jullie kunnen aanbieden....het zelfde geld voor de andere kanalen (Discovery's, Halmark) zonder DVB subtiteling.
   
 2. Doman

  Doman Forum Member

  Berichten:
  2.675
  Ziggo:
  Internet & Televisie
  Gebied:
  fZiggo
  Meer...
  Lid geworden:
  20 sep 2005
  Nu we het toch weer eens over Cartoon Network hebben....
  Wanneer krijgen we bij Ziggo ook de, meertalige, 24 uurs versie van CN net zoals momenteel bij UPC?

  Chelloo.com UPC: Cartoon Network meertalig.

   

 3. Vreemd, volgens mij zijn alle tekenfilms op deze versie van cartoonnetwork toch in het nederlands ingesproken? Wat heb je dan aan dvb subs op dit kanaal???? Trouwens nog nooit subs gezien op cartoonnetwork, alleen op TCM, waarschijnlijk wordt daarom een dvb sub aan de feed meegegeven en niet voor cartoonnetwork, deze optie kan dus wel uit, lijkt mij.

  Is er anders een mogelijkheid om de still op het kanaal van cartoonnetwork uit te zetten, hebben we in ieder geval in de uren dat cartoonnetwork niet uit zend voorlopig dvb subs op TCM ( zijn de zelfde fims, alleen met betere en meer films met subs, moet dus mogelijk zijn toch ???? )
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 9 apr 2009
 4. Inderdaad dat snap ik ook niet.

  Dat is ook een goed idee ja.
   
 5. En toen bleef 't stil vanaf de kant van Ziggo. Kan dan niemand zeggen of mijn ideeen mogelijk zijn ????? en waarom de ondertiteling op cartoonnetwork aan staat terwijl er nooit ondertiteling is, omdat alle tekenfilms in 't nederlands zijn ingesproken ( is volgens mij echt alleen voor TCM, die wij hier na 21:00 uur op dit kanaal niet kunnen/mogen zien )
   
 6. Er worden ook tekenfilms in engelse taal uitgezonden maar daar zijn de nl subs ook niet voor bedoeld want geen subs te zien bij die cartoons.
  Ze kunnen inderdaad de 'still' weghalen op kanaal 301, als dat mag natuurlijk.
   
 7. Omdat ik het erg slordig vind van Ziggo dat er niet gereageerd wordt zit ik opeens te schreeuwen, en ik heb nergens verteld dat ik wel weet hoe het zit.
  Ik zei 'volgens mij' is het maar een kleine moeite om op kanaal 114 de DVB subs te activeren. Dus niet woorden in mijn mond gaan leggen die ik niet gezegd heb a.u.b.
   

 8. Mijn excuus voor de late reactie.

  DVB subtitels bij Cartoon zitten erbij omdat sommige cartoons in het engels zijn en dan via DVB in het nederlands ondertiteld zijn. Op dit moment is er zo'n cartoon bezig met ondertitels.

  TCM:
  's avonds TCM doorgeven op het kanaal van Cartoon na 21.00 uur kan helaas niet aangezien Cartoon in een ander keuze pakket zit dan TCM:cry:.

  Nogmaals de 24 uurs versie van TCM die we gebruiken heeft geen DVB subtitels omdat deze niet aangeleverd worden door de programma aanbieder. Het goede nieuws is dat er wel aan gewerkt wordt. Ben alleen wel bang dat het nog wel even gaat duren voordat het zover is. zodra ik meer weet laat ik het hier weten.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 16 apr 2009
 9. vergeten en vergeven:wink:

  Paar dagen geleden was er ook een engelstalige cartoon op maar zonder subs, dus niet alle engelstalig cartoons worden ondertiteld.

  Jammer maar begrijpelijk.

  Ok dan wachten we dat maar af.

  Bedankt voor je uitleg.
   
 10. Heb er verder niets meer aan toe te voegen.

  Bedankt en we wachten af.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina