1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Teksttelefoon met Ziggo?

Discussie in 'Telefonie - Vast' gestart door x_stacy, 1 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hai,

  Heeft iemand ervaring met het gebruik van een teksttelefoon voor doven met telefonie van Ziggo? Mijn teksttelefoon maakt gebruik van dtmf-tonen om letters te versturen en te ontvangen. Bij telefonie van Orange werkte mijn teksttelefoon niet goed omdat ik wel dtmf-tonen kon versturen maar niet kon ontvangen. Dat levert nogal eenzijdige gesprekken op :sad: Ik ben heel benieuwd of iemand hier ervaring mee heeft bij Ziggo (en ik hoop erg dat het werkt).

  Groeten x_stacy
   
 2. Als ik het zo lees zou het gewoon moeten werken, volgens mij is het geen probleem om DTMF tonen (de piepjes die je hoort als je een cijfer indrukt tijdens het gesprek) te ontvangen.

  Om zeker te zijn zou je misschien je telefoon eens bij een kennis met telefonie van Ziggo kunnen uitproberen.
   
 3. Tja, bedankt voor je reactie. Helaas heb ik nog geen kennis gevonden die Ziggo-telefonie heeft, vandaar mijn vraag op het forum. Het lijkt inderdaad niet zo problematisch om dtmf-tonen (het is toch maar geluid!) heen en weer te sturen. Maar bij Orange heb ik daar echt problemen mee gehad. De kabelmodem van Orange hield de tonen die naar mijn teksttelefoon werden gestuurd tegen terwijl ik ze wel kon versturen. Heel raar de ene kant op kon wel en de andere kant op kon niet. Vandaar dat ik het heel zeker wil weten.

  Groeten x_stacy
   
 4. Misschien weet B2 het? ''wat gaan we bestelle?, nee nasibal..... tekst bellen.... ow zeg dat dan... dat zeg ik toch..... drommel, drommels drommels...........:wink::wink::wink::wink:

  Maar effe zonder dollen, ik zou niet weten of dat werkt bij ziggo momenteel, je mag hier wel effe komen testen hoor.......:-P
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 2 apr 2009
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina