1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Alles in 1 plus,nog geen installatiepakket ontvangen

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door tuupje32, 1 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik ben het daar niet mee eens. Het gaat er niet om of ze hun best doen of niet. Het gaat erom dat ze op tijd de spullen bij de klant krijgen. Misschien hebben ze te weinig mensen of een inefficient proces. Dan kunnen ze nog zo hard werken, maar ik schiet daar helemaal niks mee op.
   
 2. inderdaad ze hadden ook minimaal een klanten stop of eerst wachten met het uitrollen van de nieuwe modems tot ze genoeg hadden of gewoon de leverancier achter hun vodden aan zitten of zelfs een andere leverancier zoeken.
  EN ze moeten de klanten inlichten VOOR ze gaan bestellen dat de modem later komt want zo doen wij geen zaken nietwaar?
   
 3. Dat doen ze tegenwoordig (toevallig net voor mijn schoonouders besteld).
   
 4. haha je nu pas waarschijnlijk toevallig kreeg ik ook gister ineens mijn pakketje binnen met een oude sufboard modem maar ik heb in ieder geval weer internet want me telfort wordt vandeweek afgesloten
   
 5. Nice... Hier nog steeds niks binnen en een week voor jou aangevraagd.
  Volgens de helpdesk is de order voor mijn pakket 7 april ontvangen bij "TNT" (dat zal dus Holland Shipping zijn) maar is er nog niks verzonden.

  De muts die ik aan de lijn had wist volgens mij nog minder van de producten en procedures van Ziggo dan ik, verdere vragen heb ik maar achterwege gelaten. Als ik deze week nog geen modem heb kom ik in de problemen met de nummerportering dus ik hoop snel iets binnen te krijgen
   
 6. vandaag me pakket eindelijk ontvangen maar er zit een motorola modem bij die niet geschikt is voor alles in 1. lekker zootje daar..

  gelukkig had ik al een webstar. nu maar wachten op een docsis 3 modem
   
 7. volgens mij weet je niet waar je het over hebt... Motorola modem werkt prima met Alles in een paketten. Zeker icm Alles in 1 plus werkt Motorola gewoon prima. Alles in een extra heeft op dit moment een snelheid van 20Mbit. Al die gebruikers hebben toch ook geen problemen met het Motorola modem??? Dus ik begrijp niet wat je nu allemaal loopt te zeuren.
   
 8. Tenzij het een Motorola 5100 of 5101 is, want die hebben geen telefonie. Dat lijkt me echter sterk, volgens mij worden er alleen nog maar combi-modems gebruikt (Motorola 512x, Webstars en Arris 40x/50x/70x).
   
 9. Nou ik loop niet te zeuren ze hebben mij de modem toe gestuurd zonder telefonie dus de oude motorola
   
 10. Holland Shipping verwerkt de order en verstuurt de pakketten, met TNT Post.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina