1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Wanneer Nieuwe Snelheden en waarneer de nieuwe modem?

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door maxbroere, 1 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik had het dan ook over de bekabelde snelheid.
   
 2. Hoi,
  Zou het kunnen zijn dat dat Ziggo eerst alle Z3i klanten de nieuwe modem aanbiedt?
  Want ik kreeg ongeveer een week na het bezorgen van de modem een brief dat mijn abbo per 1-7 automatisch overgaat naar alles in 1.

  En als ik dat niet wil ik dan voor een ander abbo kan kiezen of eventueel opzeggen.

  Ik kan me zo voorstellen dat Ziggo op deze manier hoopt dat je klant blijft en het zelfde abbo houdt.
  Ik kan ze geen ongelijk geven.

  @ Gizmo en Brammetje:
  Wahaha jullie maken het steeds ingewikkelder voor een digibeet als ik:roll:
  Ik gebruik het draadloos netwerk voor mijn laptop.
  Deze laptop is pas een paar maanden oud.
  Ik ga ervan uit dat er dan ook goede netwerk kaart inzit?
  Ik heb al gezocht maar kan het niet vinden.
  Groetjes Anke
   
 3. Klopt, staat op dit forum heel vaak beschreven. Eerst Z3i klanten, daarna Alles in 1 Extra klanten en omdat ze Z3i gaan uitfaseren, ga je automatisch (zonder tegenbericht van de abonnee wel te verstaan) over op Alles in 1 Extra.

  Klopt... maar uh mocht je bij Ziggo blijven en de overzetting van Z3i naar Alles in 1 Extra (alleen maar in jouw voordeel!) accepteren, bel je dan nog wel even voor je gratis digitale decoder?

  Nieuwe laptop zegt niet zoveel... Er worden nog heel veel laptops verkocht die voldoen aan wireless G standaard. E|chter een handje vol bezit wel de wireless N standaard. Hier moet je dus even naar kijken, maar is makkelijk op te lossen door een USB adapter of PCMCIA kaartje te kopen die voldoet aan de wireless N standaard. Hier kan Ziggo niets aan doen, oorzaak ligt bij de fabrikanten. Kijk het even na in de documentatie zou ik zeggen. Merk en type- en serienummer doorgeven is ook voldoende, zoek ik het wel even op in de specificaties.
   
 4. Hoi,
  Gratis digitale decoder? Daar is niks over gezegd:shock:
  Wel dat ik voor digitale tv het starterspakket en een digitale ontvanger nodig heb.
  Maar ik vind de analoge tv ook wel best:wink:

  Ja hoor ik ga gewoon vrolijk over naar alles in 1 extra.
  Het is goedkoper en sneller... wat wil je nog meer:lol:  Hmm de documentatie van de laptop..... wahaha ik heb geen idee waar dat ligt:oops:

  Name Rank and Serialnumber heb ik echter wel:)

  Product: HP Pavilon dv7 (1150 ed)
  S/n CND8453BL8
  P/n FP919EA#ABH

  Heb je hier wat aan?
  Fijn dat jij even wilt kijken:)
  Groetjes Anke
   
 5. Geloof me, 1 keer digitaal gekeken en je wilt niet meer terug, ook merkbaar verschil op CRT (ouderwetse beeldbuiskanonnen) TV's. Als je het standaardpakket neemt, kost het niets extra's.

  Je moet het zelf aangeven dat je de decoder wil en mocht je er alsnog geen interesse in hebben, verkoop je 'm toch via Marktplaats? :P

  Nou je hebt wel met 1 ding geluk ;)

  Je hebt in ieder geval een Gigabit netwerkaansluiting (bedraad) dus die 80Mbit/s begin volgend jaar haal je intern sowieso, maar je draadloze adapter kan alleen B en G standaard aan. Dat wordt dus een USB stick (geen PCMCIA aansluiting op laptop volgens gegevensblad van de laptop) zoals bijvoorbeeld deze: D-Link of Linksys. Mijn voorkeur zou uitgaan naar die van Linksys.


  Maar dat moet je natuurlijk zelf weten ;)
   
 6. Hoi Brammetje,
  Thnx voor het opzoeken van alle info:)
  Dat wordt dus een USB stick:cool:

  Hmm digitale tv.....
  Ik ga er nog eens over nadenken:wink:

  Groetjes Anke
   
 7. Nee dat klopt dus niet.

  In tegenstelling van alle berichten ,krijgen de z3i abbonees niet als eerste een nieuw modem.
  Ik zelf heb al 5 weken geleden een brief gehad,dat ik binnen enkele dagen een modem thuisgestuurd zou krijgen.
  En je raad het al nog steeds niks :x.
  En dat is jammer want volgens de brief heb ik nu al een snelheid van 40Mbit down en 3.0Mbit up. Dus dit zal ik nu al kunnen halen met het nieuwe modem ,en vanaf 1 juli 50Mbit (volgens de brief dan). Met het oude modem kom ik niet verder dan 30Mbit.
  En om het nog erger te maken,heb ik hier in Beverwijk 2 kennissen met alles in1 basis die wel al een nieuw modem hebben gekregen 2 weken geleden.:evil::evil::evil:

  Ziggo rot op met je briefen als er toch niks van klopt,doe gewoon wat jullie moeten doen en loop geen foute info te verspreiden.


  Oh en Anke
  Na dat je een brief krijgt ,kan je binnen 2 weken je abbo veranderen.Daarna zal het wel weer problemen op gaan leveren zoals gewoonlijk.
  Net zoals mijn shoonzus ,die al 12 weken op een telefoonaansluiting zit te wachten.

  En wat betreft je laptop,daar kan je altijd een ander netwerkkaartje instoppen 'of laten doen' heb ik laatst ook gedaan kost 34euro voor een N kaartje.
  Geen gedoe met usb,dingen :oyeah:

  Gr Jim
   
 8. Hey Jim, check even de gegevens van die laptop, mocht ze een kaartje in de laptop willen hebben, dan zal deze moeten voldoen aan 'Expresscard'. Aangezien er geen PCMCIA slot is, is het goedkoper een USB te gebruiken.

  Expresscards voor notebooks... moet echter wel toegeven dat dit een betere oplossing is, echter zijn de Expresscards iets duurder dan de PCMCIA-kaarten. Maar dat is eigen keuze... het wordt hier wel een minimale eis bij de aanschaf van de volgende laptop (minimaal 1Gbit/s interne poort en WLAN-N).

  En omdat het omruilen van modems bij jou niet volgens het protocol gaat, is het gelijk niet waar? Het is zelfs uit monde van Ziggo verklaard dat Z3i eerst de modems krijgen en daarna pas Alles in 1 Extra-abonnee's. Dus iets wat bij jou fout gaat, hoeft niet bij iedereen fout te gaan... dus hou je negativiteit even uit dit topic. Ik doe ook alleen maar mijn best om te helpen en dan kom jij met je ...
   

 9. Hallo brammetje

  Als oplossing bedoel ik geen PCMCIA of expresscard maar een intern kaartje zie http://www.routershop.nl/products/w...i-pci-express-adapter-802-11a-g-n-300mbps.htm echt ideaal en goedkoper.
  Oude er uit nieuwe erin opstarten en klaar was ik.
  Als het goed is kan ze het kaartje vanaf de bodem er in zetten,en bij mij zat ie onder het toetsenbord.
  Anders even googelen over hoe je jouw type laptop uit elkaar kan halen.

  En wat betreft de modem,ok mishien is het bij mij foutgegaan en is ie zoekgeraakt.
  Maar waarom dan mensen met(ik verzin dit niet) alles in1 basis wel een modem terwijl er nog zat mensen met alles in1 extra of z3i er nog geen een hebben?

  Dit met nog meer slechte ervaringen al vanaf de Casema Demos modem tijd verklaren mijn houding.
  Nog steeds hetzelfde al 9 jaar geleden,mensen verkeerd voorlichten Afspraken niet nakomens etc.
  Ben na 6 jaar tevreden ADSL klant(xs4all) in 2007 teruggekeerd naar Casema vanwege de snelheid.En moet zeggen dat ging goed tot dec vorig jaar.
  Toen kreeg ik in dec ook niet wat beloofd werd,en duurde het tot januarie voordat ik de 30Mbit had en pas eind januari ook stabiel.
  Dus je begrijpt me al,ik heb zo mijn bedenkingen voor de first of july :?:
  Maar goed Ziggo zal gerust hun best doen om alles zo goed mogelijk te laten verlopen mensen , houd de moed erin dan komt et wel goed.:oyeah:
   
 10. Als ik zo de specificaties een beetje doorlees, moet je laptop dan wel over een PCI Express aansluiting beschikken. Strange, maar wel een goede oplossing. Die inderdaad onder Expresscards valt.

  Anders even naar een handige shop toe.

  Mensen met Alles in 1 basis een Docsis 3 modem ontvangen? Ook erg vreemd, aangezien deze gebruikers dat modem helemaal niet hoeven te hebben (qua snelheid). Of zouden ze op den duur alle modems gaan vervangen? Wel logisch natuurlijk... Ben toch wel erg benieuwd.

  Zo hebben we allemaal wel onze bedenkingen, maar ja, we moeten wel een beetje optimistisch blijven... wordt zo'n chagrijnige boel als iedereen zo pessimistisch is hehe. Maar ja, zoals je al aangeeft, helaas gaat niet alles bij iedereen zo voorspoedig.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina