1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

icm dvd recorder sony RDR-HX725

Discussie in 'Humax IR-FOX C (SD-Tuner)' gestart door Ciara, 1 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik ben helaas niet zo technisch dus ik heb wat hulp nodig :) bij het weer aan de praat krijgen van mijn dvd-recorder. Sinds vandaag heb ik digitale televisie. Dit werkt. Maar ik wil nu mijn dvd-recorder (Sony RDR-HX725) ook op de set-top box aansluiten.
  De kabels lopen nu: van de "muur" naar settopbox RF-kabel. Van settopbox rf-kabel naar dvd-recorder. Scart van settopbox naar DVD-recorder. Scart van settopbox naar tv. Rf-kabel tussen dvd-recorder en tv.
  Ik kan nu alleen digitale televisie kijken. Ik kan wel de tv op AV1 zetten met de afstandsbediening van de tv maar de dvd-recorder doet niks: ik kan niet meer in tv-guide komen of in de title list. Hij reageert gewoon nergens op. WAt doe ik fout?
  In de handleiding van de dvd-recorder staat ook iets over een G-link kabel. Wat is dit? Is dit nodig om de boel werkende te krijgen?

  Wie kan dit in begrijpelijke taal aan mij uitleggen?
   

 2. Print dit even uit en volg het laatste aansluitschema. Je kunt het beste de SCART aansluiting van je decoder via de recorder doorlussen naar de TV zoals daar is aangegeven. Zie ook de handleiding van je Sony recorder, ook daarin staan duidelijke aansluitschema's voor een decoder. Het G-Link kabeltje heb je alleen nodig als je timeropnamen wil maken waarbij je de recorder de decoder laat omschakelen naar het juiste kanaal. Bedenk wel dat je met slechts één digitale tuner niet gelijktijdig naar één digitale zender kunt kijken en een andere digitale zender kunt opnemen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina