1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Haperend beeld

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door DanielvdMark, 31 mrt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hirschman Versterker met retourkanaal

  Ik heb ook een Hirschman Versterker met retourkanaal. Het retourkanaal is in te stellen op drie standen: 1) Aktief 2) Passief 3) Disconnected. Hoe moet ik dit instellen voor het beste resultaat? Op dit moment heb ik de ITV functie van de Cisco namelijk nog niet aan de praat gekregen (foutmelding K, geen retoursignaal?)
   
 2. Waarom gebruik je de meegeleverde breedbandversterker niet?
   

 3. wat voor versterker word er mee geleverd? ik heb al een signaalversterker [zo'n standaard ding van ZIGGO]
  is die goed genoeg?
   
 4. Dat kun je in deze handleiding aansluiten interactieve televisie zien. Daarin staat ook hoe je e.e.a moet/mag aansluiten om het goed te laten werken.
   
 5. aha dank u, maar... The requested URL /ziggo/aansluiting-itv\handleiding_interactieve_televisie.pdf was not found on this server.

  zijn weg...
   
 6. Nou, ik weet zeker dat hij niet weg is (is namelijk mijn eigen domein :lol:), maar de link staat bij jou een beetje gek. Er moet staan:
  http://www.bigcats.nl/ziggo/aansluiting-itv/handleiding_interactieve_televisie.pdf dus een forward slash / ipv backward \
   
 7. Kan hier anders probleemloos het pdf bestand binnen halen. Bestand is ca 3,2 Mb groot. Probeer het zelf nog eens en anders stuur maar een pm met je mail adres. Mail ik je het wel.
   
 8. als ik doorklikte deed hij het niet, maar nu dus wel, dank !! :thankyou:
   
 9. Ik heb een professioneel thuisnetwerk voor ethernet, telefonie en televisie in alle vertrekken van het huis. De Hirschman versterker wordt gebruikt voor versterking van het televisiesignaal over heel het netwerk. Vandaar dus.
   
 10. Mooi dat je dat hebt maar gebruik die meegeleverde versterker gewoon en als het dan niet werkt weet je waar het aan ligt.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina