1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Welke kabelboer in Egmond aan Zee??

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door Heisa, 30 mrt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Wie kan mij vertellen welke kabelprovider er in Egmond aan Zee de programma's aanbiedt?
  En tevens, mocht dit Ziggo zijn, of je dan door een decoder te koppelen op een vakantiepark aldaar ook de programma's kunt ontvangen.:?:
   
 2. Voor zover ik van http://kabelkiezer.nl/kabelbedrijf.php kan halen is Ziggo daar de aanbieder. Staat echter wel bij dat het mogelijk niet overal beschikbaar kan zijn.

  Vakantiepark is sowieso een wat afwijkende situatie, of kan dat in elk geval zijn. Hangt ervan af hoe zij het eventueel aanwezige netwerk en de distributie van signaal aangelegd hebben en of zijn daarbij diensten van Ziggo afnemen. Ik denk dat je hiervoor het beste bij dat vakantiepark kan informeren.
   
 3. Ik was laatst in een vakantiepark van Landal Greenparks, en ik meen daar schotels gezien te hebben. Met andere woorden: wellicht heeft zo'n vakantiepark een schotel staan en verspreiden ze het signaal zelf.
   
 4. In elk geval valt dit in het gebied van Ziggo. Als daar het kabelsignaal via een versterker gewoon ongewijzigd doorgegeven wordt kun je ook je Ziggo DTV ontvanger aansluiten lijkt me.
  Maar je zult bij het park zelf even na moeten vragen of ze een Ziggo aansluiting hebben, want misschien hebben ze zoals hier al genoemd werd een eigen systeem.
   
 5. Bedankt voor jullie reacties. Ik ga het vakantiepark eens bellen. Lijkt me namelijk (ook al ben ik op vakantie) wel lekker om psv-ajax te kunnen zien.
   
 6. Ik hoop voor je dat het lukt, al heb ik er een hard hoofd. Veelal eigen distributiesysteem en signaal van schotel. Maar nogmaals, ik hoop het voor je. Altijd handig je 'eigen' zenders mee kunnen nemen. Werkt helaas in Italië niet hehehe...
   
 7. Houdt er wel rekening mee dat Egmond in het oude Multikabel gebied ligt. Je Casema smartcard zal mogelijk niet werken, en je dient andere netwerkinstellingen te gebruiken.
   
 8. Da's een goeie. Weet je toevallig welke instellingen ik daar nodig heb of hoe ik die kan achterhalen? PS ik heb naast een Casema smartcard ook een blauwe Ziggocard.
   
 9. Even in de handleiding digitale tv kijken die je op de ziggo site kunt downloaden.

  Bij Multikabel werkt in elk geval een oranje ziggo kaart, of de casema kaart het doet weet ik niet, de @home zou het wel doen hoorde ik.
   
 10. Blauwe Ziggokaart werkt niet in oud Multikabel gebied maar misschien is dat rechtgetrokken.
  Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 2_2_1 like Mac OS X; nl-nl) AppleWebKit/525.18.1 (KHTML, like Gecko) Version/3.1.1 Mobile/5H11 Safari/525.20
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina