1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

help mijn ps3 en 360 werken niet goed

Discussie in 'Internet - Eigen netwerk' gestart door joya, 29 mrt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Als het modem alles 1:1 doorgeeft dan vrees ik dat ik mijn ps3 niet goed aan de praat krijg.
  Ik heb hem nu rechtstreeks aangesloten op mijn ps3 en krijg heen unpn beschikbaar en heb dat wel nodig en krijg ook een type1.
   
 2. Ik zie op de site van devolo dat er configuratietools meegeleverd zijn. Misschien apparaten maar vaste ip adressen geven? Het lijkt er namelijk op dat het ene apparaat het andere 'aan de kant duwt' voor verbinding. Misschien mac adressen vastzetten... zodat de homepug weet dat er meerdere papparaten aangesloten zitten. Klinkt vreemd, maar gebeurd regelmatig met 'draadloos'. Allemaal van dat soort kleine dingen. Ben zelf niet echt fan van dit soort dingen... Heb je trouwens een starterskit? 2 plugs of?

  [edit]2 plugs dus... gaat niet werken.

  Ja, maar het modem is ook geen router. Je kan maar 1 apparaat rechtstreeks op het modem aansluiten, dan is het dus logisch dat òf de XBOX òf de PS3 verbinding heeft en elkaar er gewoon 'uitdrukken'. Ik zie op de site van devolo dat men meerdere plugs kan aansluiten op het modem en zo hoort het ook. Men kan niet 2 apparaten aansluiten op 1 plug die vervolgens via het stroomnet naar de andere plug gaat bij het modem.

  [​IMG]
   
 3. probleem opgelost, het elke keer uitvallen van mijn ps3 kwam door een kapotte multitab ergens in een kast hier in de buurt.
  Maar goed nog steeds niet mijn router gezien door mijn computer terwijl hij wel in het modem was geprikt .
  Maar de geweldige helpdesk bracht uitkomst, want eerlijk die is echt goed bij sitecom binne 5 min antwoord op mijn vragen met pdf bestanden erbij en schetsen hoe het moest.
  Maar het was heel simpel een nieuwe firmware voor problemen met het motorola modem.
  En nu loopt hij als een zonnetje en die router is echt geweldig.
   
 4. Een kapotte multitab die ervoor zorgt dat 1 van je apparaten uitvalt ? dat is uniek , weet je zeekr dat het daar aan lag ?


  Sitecom routers werken wel, maar alleen wanneer ze goed geconfigureerd staan , de ps3 zal kennelijk een te lage prioriteit van de sitecom hebben gekregen tov de andere apparaten op het modem.

  hou er rekening mee dat als je draadloos verbind, de hoek die je antennes maken ook van belang is qua signaal ontvangst .

  (kan me herrinneren dat ik 2 xbox 360's +- 30 cm van elkaar af had staan met allebei zelfde adapter types) . de verste xbox geen probleem maar de andere die iets dichterbij stond gaf gewoon aan dat er niet genoeg MTU beschikbaar was (terwijl ziggo standaard 1500 levert)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina