1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Testtraject: Cisco houden of vervangen?

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door marcel030nl, 28 mrt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Als het testtraject voor de Cisco straks eind april is afgelopen: hou je dan de Cisco (van een marktconform tarief uitgaande) of koop je een andere PVR?

  Ik wil wel graag van de functionaliteit gebruik blijven (zoals time-shift en opnemen naar disk) maar ben niet 100% gerust gesteld op de 'Cisco' kwaliteit.

  Concreet, blijf ik bij de Cisco of ga ik voor een Humax 5050?
   
 2. Jammer. Het lijkt me best een aanzienlijke markt maar ├ęcht een goed apparaat is er blijkbaar nog niet (en goed beeld, gebruikersgemak en alle functies).
   
 3. Ik heb mijn keuze al gemaakt;de mijne staat al in de doos om terug gezonden te worden.
  Ik ben er absoluut niet tevreden over.Ik heb mijn oude decoder alweer neerget (Humax) en ben daar voor meer dan 100% tevreden over.
   
 4. Maar dat is dan alleen in SD ..? Ik heb nog even om te beslissen; hopelijk volgt er voor die tijd een firmware update voor de 5050.
   
 5. Klopt ja, in mijn huiskamer heb ik geen HD ready TV dus ook niet nodig.
  Op mijn slaapkamer heb ik wel HD maar vind de cisco te duur en te oninteresant genoeg om hem op mijn slaapkamer te plaatsen.
  Dus voorlopig nog maar ff geen HD tot er iets beters komt. Met het pakket wat Ziggo nu bied heb ik er geen haast mee!
   
 6. Mijn Cisco gaat terug. Uiteindelijk hebben alleen de kinderen veel van het interactieve gedeelte gebruik gemaakt. Maar ze hebben nu minder dvd gekeken,. Tja alleen voor hen hoef ik het niet te houden.

  Opnemen van tv doe ik al weinig en als het gebeurd is het meestal voor de kids dus oude analoge hard disk recoder voldoet voorlopig. Bovendien ik evt op de pc van ziggo digitaal opnemen. Alleen is dat laatste wat minder gebruikersvriendelijk.
   
 7. Volgens mij zijn er dan genoeg mensen die het apparaat voor 150 (of 200 euro) van je willen overnemen. (mijn messagebox staat open :wink:)
   
 8. Ik ben al met al tevreden over de Cisco, doet wat hij moet doen en opmames zien er prima uit, dus bij een redelijke aanbieding hou ik hem.
   
 9. Als we hem mogen houden voor die 150 eur (wat ik wel denk, wat moeten ze anders met die 2e hands decoders) dan hou ik hem wel. Er zijn nog erg veel bugs en irritatieheden, maar de beeldkwaliteit is stukken beter dan de samsung. Zie eigenlijk ook geen verschil tussen een opname en gewoon kijken.

  Ik heb een FullHD beamer en daar zie ik echt heel veel verschil in!! Vooral op Eurosport HD. Als er een native hd uitzending is (gelukkig steeds vaker) bijvoorbeeld tennis, dan is het echt genieten!!
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina