1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

DCB H360RS loopt steeds vast?

Discussie in 'Samsung DCB-H360R (HDTV)' gestart door deniche8, 27 mrt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik denk dat hij bedoelt dat bij een 2de keer op "subtitle" drukken je de eventueel aanwezige DVB-subtitle kunt kiezen.

  Deze is veel mooier dan die balk, maar dit is niet nieuw.
   
 2. Inderdaad! super! Nooit naar gekeken. Zit ik al die tijd al met de lelijke subtitles te kijken. Dit zou inderdaad standaard geslecteerd moeten zijn.
   
 3. Als een decoder kapot gaat en het is de 2e in 2.5 jaar dan is de kans dus groot dat deze sowieso nog binnen de 2 jaar Europese wettelijke garantieperiode valt. Je hebt dan recht op gratis herstel. Je moet hiervoor contact opnemen met de verkoper. Ook als deze net voorbij de twee jaar is, dan heb je nog steeds garantie aangezien je er bij een dergelijk apparaat vanuit mag gaan dat deze bij normaal gebruik langer dan 2 jaar zou moeten werken. kijk hiervoor eens bij: http://www.consuwijzer.nl/Ik_wil_ad...Basisinformatie/Rechten_in_de_garantieperiode

  "Nieuwe kopen" hoort in dit geval dus te zijn "nieuwe krijgen"
   
 4. Handig

  Heej dat van de garantie periode is erg handig om te weten. Ik heb eerder wel eens zoiets gehoord op Kassa! maar er verder nooit naar gekeken.
  Het zou inderdaad wel absurd zijn wanneer je dure apparaat binnen die 2 jaar kapot gaat en je er het volle pond voor moet betalen tbv reparatie.

  Ook handig zijn de subtitles. Een beetje een late respons maar het klopt, je moet 2 keer op de ondertitel knop drukken en dan kun je dus de 'mooie' ondertitel kiezen.
  Ik blijf erbij dat dit een standaard instelling zou moeten zijn. (automatisch diƩ ondertitel wanneer deze beschikbaar is).
  Helaas krijg ik hier geen reactie over van Samsung :cry:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina