1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

gebruiksvragen over Humax iPVR-9200C

Discussie in 'Humax Duovisio iPVR-9200C (SD-PVR)' gestart door s.roozendaal@ziggo.nl, 27 mrt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Goedemiddag,

  Sinds kort heb ik een Humax iPVR-9200C. Ik heb er geen problemen mee, maar wel twee vragen:
  - als ik op dubbele snelheid wil afspelen (amerikaanse films zijn soms zo langdradig), krijg ik een informatiebalk voor de ondertiteling. Kan deze weggehaald worden?
  - als ik een programma opneem, staat soms het einde er niet op. Te vroeg gestopt. Ik heb ooit een videorecorder gehad die een signaal uitstuurde, zodat aan het einde van het programma ook het opnemen stopte. Kan dat bij dit apparaat ook?

  Met dank en groeten,
  S. Roozendaal
   
 2. Met de EXIT knop.

  Bij de recorder instellingen kun je een voorloop- en nalooptijd instellen. Dit help natuurlijk niet als een programma erg lang uitloopt.

  Je bedoelt toch niet PDC? Ik heb dat ooit één keer geprobeerd op mijn VCR met als resultaat dat het programma niet werd opgenomen, dank U wel NOB.
   
 3. twee vragen

  Dag Zapp Brannigan,

  Met dank voor je antwoord. Ik ben heel blij dat ik de balk weg kan halen. Ik heb het geprobeerd en het werkt.
  En voor spannende programma's moet ik de eindtijd later instellen. Ik weet hoe dat moet, maar hij doet het dus niet automatisch. Maar dat vind ik niet zo erg.

  Dus nogmaals: bedankt.

  Groeten,
  Sarah

  :pompom:
   
 4. Duitsland gebruikt(e) daar het VPS-systeem voor, en zij hadden geen problemen met het op tijd starten. Sterker: tijdens het reclameblok, wat er tussenin zat (ARD), werd de recorder keurig op pauze gezet, waarna het programma verder liep na de reclame! Hulde!

  Ik heb me altijd afgevraagd, waarom dat in het digitale tijdperk niet meer mogelijk is. Sterker, zowel PDC als VPS maken geloof ik gebruik van een teletekst-regel, dus het zít in het signaal. Waarom er dan geen gebruik van maken?

  Kan iemand van Ziggo hier misschien op reageren?
   
 5. PDC is, ondanks beloften van de publieke omroep, nog steeds niet betrouwbaar. Dus ik kan Ziggo geen ongelijk geven dat ze daar geen energie in stoppen. ;)
  Maar als je je Humax op 5 min. eerder en 20 min. uitloop programmeert, staan je programma's er prima op.
   
 6. Je kunt de standaard uitlooptijd aanpassen. menu -> opnemen -> begintijd/Eindtijd van opname. Dan doet ie dat dus vanaf dat moment voor alle nieuwe opnamen.
   
 7. Buiten deze vast ingestelde uitlooptijd kan je dit voor een bepaald programma, waarvan je vermoed dat het heel erg uitloopt, handmatig wijzigen via Menu > Recorder >Timeropnamen.
  Er is veel mogelijk met deze Humax.:)
   
 8. ik heb redelijk veel standaard programma's ingesteld en die laat ik altijd automatisch 5 minuten langer doorgaan, maar als het een live programma betreft zoals die van RTL4 en SBS dan wordt dat wel 20 tot 30 minuten extra.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina