1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Toevoegen van digitaalpakket met de skysports channels

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door Jdd, 26 mrt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. waarom onderhandelen? Sky Sports biedt zijn diensten NIET aan in Nederland..dan valt er weinig te onderhandelen toch?
   
 2. Dus volgens jouw redenatie zou ik niet positief in het leven staan? Grappig. Misschien zijn er wel mensen die wat realistischer zijn... Hou toch op man haha
  Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 2_2_1 like Mac OS X; nl-nl) AppleWebKit/525.18.1 (KHTML, like Gecko) Version/3.1.1 Mobile/5H11 Safari/525.20
   
 3. @Brammetje
  Op alles reageren is echt geen verplichting. Ik zie je vaak genoeg op posters reageren dat ze "off topic" zijn. Allerlei van die "tussen" opmerkingen tussendoor, waar dan vaak ook weer zonodig op moet worden gereageerd, verstoren de discussies net zo hard.
   
 4. Er is al veel voor elkaar gekregen in het verleden en dit zou ook best kunnen lukken.... Ik stem ook voor,
   
 5. Serieus,

  Sky Sports is een gecodeerd betaalkanaal in de UK (Vergelijkbaar met Sport1) alhier, en bezit van zijn/haar rechten alleen de UK rechten, dus niet de rechten voor Nederland (Die heeft Sport1).

  Dat zou betekenen dat, wanneer Sky Sports hier wordt doorgegeven dat:

  - Skysports de Nederlandse rechten moet inkopen, waardoor de prijs onnodig wordt opgedreven ivm concurrentie Sport1, zowel in de UK als in NL. Abbonees gaan dus meer betalen omdat ze ook in NL uitzenden... Daar zit niemand op te wachten, noch Sky, noch Chellomedia, noch de argeloze consument (we betalen toch immers al veel te veel volgens de doorsnee digitale TV kijker??????)

  - Skysports een directe concurrent van Sport1 wordt, die wel voor de Nederlandse markt uitzendt (Itt Sky Sports)

  En in welk pakket zou dan volgens jullie Sky Sports moeten komen? Dan worden zowel het digitaal totaal pakket duurder alsmede het keuzepakket waarin deze zenders komen (Ik moet 10 euro meer betalen voor vier zenders extra, schande!!!!!! Zie de topics nu al staan op dit forum).

  Dan hebben we het over vroeger, toen er nog lang niet zo moeilijk werd gedaan over uitzendrechten. Tegenwoordig is dat wel anders.

  Overigens weet ik zeer zeker dat de Sky groep niet geinteresseerd is in het Nederlands grondgebied, want wat voor meerwaarde zou het dan kunnen bieden? Hoogstens kan het ooit in een heel verre toekomst gebeuren dat Sky Film1/Sport1 over koopt, maar dat betekent niet dat automatisch het aanbod uit de UK komt overwaaien naar hier.

  Kort gezegd, vergeet het maar, hoe positief je ook in het leven staat (Wat imo hier totaal niets mee te maken heeft!).
   
 6. Wie zegt dat het onnodig hoog wordt opgedreven. ?? Wie zegt dat ze niet alleen de rechten hoeven te kopen voor aantal abbone's in nederland ?

  Sport1 die nog niet in de verste verte biedt wat skysport wel biedt.


  In het pakket skysport !

  Zitten alle zenders in het totaal pakket ?? Ik dacht het niet. Voor voebelenlive moet je ook een appart abbo hebben.

  Laat de officiele communicatie van Sky groep maar eens zien dan.

  Niet geschoten is altijd mis. De enige mannier dat we weten dat het niet gebeurd als een poging van Ziggo mislukt.
   
 7. Ik zie niet in waarom Ziggo hier aan zou moeten voldoen.
  Je kunt als kabelmaatschappij nu eenmaal niet alles doorgeven.
  Jij wilt Skysports, maar als je hier aan 100 mensen zou vragen wat zij er bij willen hebben zou je ook 100 verschillende antwoorden krijgen. Dat gaat nu eenmaal niet.
   
 8. misschien dat als concurentie op de kabel wordt toegestaan dit wel gaat gebeuren. Misschien dat Ziggo dan geen sport1 meer kan doorgeven doordat chellomedia geen rechten aan Ziggo geeft. Dan zal Ziggo wel naar een andere content leverancier gaan.
   
 9. Re:

  Ik denk niet dat Chellomedia dat ooit zou doen. Ziggo heeft de meeste abonnees en dat zou dodelijk zijn voor het aantal abonnees van Sport1. Het is nog maar de vraag of je een volksverhuizing zou krijgen van abonnees naar concurrenten als de toegang er is.
   

 10. Ik zeg ook niet dat ziggo hier aan moet voldoen.

  Ik verwerp commentaar dat het niet kan/mag of dat skysport niet wil.
  Dat is pas bekend als ziggo het heeft geprobeerd, en dat dit daadwerkelijk de uitkomst is.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina